Nieuws over onze activiteiten, marktontwikkelingen en innovaties

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over onze projecten en de ontwikkelingen in de markt? Volg ons dan via social media en meld u HIER AAN voor de nieuwsbrief Logchischerwijs. Onze nieuwsbrief verschijnt ten minste vier keer per jaar. 

19 oktober 2020
Sequent NXT: CO2 neutrale woningen en huurder ‘in regie’
"We hebben de ambitie om onze huurders in de toekomst meer keuzevrijheid te geven”, aldus Marije Spiering, communicatieadviseur de Alliantie.
Lees meer »
16 oktober 2020
Eerste heipaal aangebracht grote poort Staalmanplein
Het bouwteam is volop aan de slag bij project Staalmanplein van de Alliantie. Eén van de grote uitdagingen is het realiseren van de grote poort.
Lees meer »
16 oktober 2020
Experts van Logchies helpen jongeren bij verduurzamingscase voor innovatieprijs
Docenten voor een dag: projectleider Jeroen Rijk en planontwikkelaar Dick Schotvanger geven les over verduurzaming aan 4VWO en 4HAVO leerlingen van het St. Michaël College in Zaandam
Lees meer »
13 oktober 2020
Samen veilig doorwerken en blijven samenwerken
Onze organisatie doet alles wat mogelijk is om op een goede en verantwoorde manier door te werken én samen te blijven werken. Goed voor elkaar!
Lees meer »
12 oktober 2020
Blomwijckerpad aardgasvrij met rust en ruimte voor bewoners
In het kader van veilig doorwerken in de bouw verzorgt Logchies samen met Stadgenoot 100% inzet van logeerwoningen voor de 144 adressen.
Lees meer »
5 oktober 2020
Veilige informatiemiddag én ruim akkoord bewoners Parteon
Nico Broers, regisseur vastgoed Parteon: “Met de Buurttent organiseerde Logchies op creatieve wijze tóch het noodzakelijke informatietraject naar de huurders."
Lees meer »
13 juli 2020
Circulariteit belangrijk onderdeel van renovatieproject Parteon
Toepassing dakraam van reclaimed hout bespaart grondstoffen en CO2. Bekijk de reis van reclaimed hout naar circulair VELUX dakraam
Lees meer »
13 juli 2020
Een (virtueel) kijkje in ons kantoor…
Kom je even kijken in ons nieuwe kantoor? Wij zijn trots op ons vernieuwde kantoor en hebben een virtuele rondleiding gemaakt... wees welkom!
Lees meer »
11 februari 2020
Samen verduurzamen voor Parteon
Met de ondertekening van de raam-overeenkomst zetten we samen met Parteon de eerste stap in de co-making samenwerking voor verduurzaming.
Lees meer »
1234567891011121314