Nieuws over onze activiteiten, marktontwikkelingen en innovaties

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over onze projecten en de ontwikkelingen in de markt? Volg ons dan via social media en meld u HIER AAN voor de nieuwsbrief Logchischerwijs. Onze nieuwsbrief verschijnt ten minste vier keer per jaar. 

13 juli 2020
Circulariteit belangrijk onderdeel van renovatieproject Parteon
Toepassing dakraam van reclaimed hout bespaart grondstoffen en CO2. Bekijk de reis van reclaimed hout naar circulair VELUX dakraam
Lees meer »
13 juli 2020
Een (virtueel) kijkje in ons kantoor…
Kom je even kijken in ons nieuwe kantoor? Wij zijn trots op ons vernieuwde kantoor en hebben een virtuele rondleiding gemaakt... wees welkom!
Lees meer »
11 februari 2020
Samen verduurzamen voor Parteon
Met de ondertekening van de raam-overeenkomst zetten we samen met Parteon de eerste stap in de co-making samenwerking voor verduurzaming.
Lees meer »
4 februari 2020
Extra aandacht: Goed voor elkaar!
Met het Klaar voor de Start pakket krijgt een goede start van de werkzaamheden en de voorbereiding meer aandacht én maken we het een beetje leuker.
Lees meer »
19 januari 2020
De reis gaat door: Vervolg transformatie Staalmanpleinbuurt
Maart 2020 start het vertrouwde bouwteam met de volgende fase van de transformatie en verduurzaming in de Staalmanpleinbuurt te Amsterdam.
Lees meer »
5 januari 2020
Klaar voor de goede start van Sequent NXT
De 12 ketenpartners én De Alliantie tekenden voor de NXT Step in ketensamenwerking: Sequent NXT. Een unieke horizontale samenwerking.
Lees meer »
28 november 2019
Slimme bereikbaarheid bij gevelonderhoud Pacman gebouw
Om de negen verdiepingen van het Pacman gebouw op Borneo eiland te bereiken maken we gebruik van een trappentoren per stramien.
Lees meer »
10 oktober 2019
‘Vlieguren’ met opdrachtgevers terug te zien in resultaten VGO Keur
De resultaten uit het klanttevredenheids- onderzoek en het wederom behaalde VGO Keur bevestigd onze duurzame samenwerking met opdrachtgevers.
Lees meer »
15 juli 2019
“Het is tijd om de keten te betrekken bij onze stappen"
Sinds oktober 2018 is Eric Leijten werkzaam als ketenregisseur met als doelstelling: de keten aan te laten sluiten bij de strategie en visie van Logchies.
Lees meer »
12345678910111213