19 november 2020

Logchies en Herke ICT Group investeren samen verder

Herke ICT

Wij werken vanuit duurzame samenwerkingen met opdrachtgevers, ketenpartners en co-makers. Digitalisering en het delen van betrouwbare data is daarbij essentieel. Voor het bereiken van efficiëntie, automatisering van werkstromen en slimmer samenwerken gaat digitale data dan ook een steeds belangrijkere rol spelen. Het flexibel kunnen delen en inzichtelijk maken van digitale data is een uitdaging waar de nieuwste technologieën voor nodig zijn. De afgelopen vier jaar hebben we geïnvesteerd in het opzetten van een Cloud-infrastructuur, met de modernste software om data gestandaardiseerd te kunnen vastleggen en te delen, waardoor we nu flexibel kunnen inspelen op de diversiteit van ICT-omgevingen bij onze klanten.

Digitale transformatie met de juiste ICT-partner

Om duurzaam en toekomstbestendig te blijven ondernemen is het van belang dat we onze processen verder optimaliseren, het securityniveau blijvend herzien, werkstromen automatiseren (met bijvoorbeeld de inzet van RPA (Robotic Process Automation) en werkplekken en de bedrijfssoftware inrichten naar de toekomst. Hiervoor is een partij nodig die bekend is met de branche en uitgaat van de door Logchies gekozen standaarden. Om de verdere inrichting van de digitalisering tot stand te brengen zetten wij daarom graag de samenwerking voort met onze partner Herke ICT Group, die een prominente rol krijgt in de digitale transformatie van onze organisatie. Herke is de juiste specialistische partij die kennis heeft van de sector, de  ontwikkelingen binnen Microsoft en de Cloud én voldoet aan alle wet- en regelgeving ISO 27001 en ISO 9001).

Meer informatie?

Meer weten over onze ICT oplossingen?
Neem contact op met Cor Been via telefoonnumer 06-30837204 of e-mail: corbeen@logchies.nl.  

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Meer over Herke ICT Group| www.herke.nl 

Met ruim 60 enthousiaste en gepassioneerde mensen is Herke ICT Group dé reisleider binnen de digitale transformatie voor kleine en middelgrote bedrijven. Met kennis van IT en expertise van bedrijfsprocessen, laat Herke ICT Group bedrijven voorop lopen zodat zij hun IT effectiever en slimmer inzetten en meer winstgevend kunnen opereren. 

Deel dit bericht
3 meest recente artikelen
8 februari 2024
Samen duurzaam renoveren op het GWL-terrein
Voor woningstichting Rochdale zijn wij momenteel bezig met een verduurzamingsproject op het GWL-terrein in Amsterdam.
Lees meer »
1 februari 2024
Handen uit de mouwen bij project Nieuwe Oosterburgerdwarsstraat in Amsterdam
Opvallend bezoek bij het Nieuwe Oosterburgerdwarsstraat-project in Amsterdam! Jan-Willem Sijrier, Manager Partnerships en Innovatie van woningcorporatie de Alliantie, en Paulina Logchies, Algemeen Directeur van Logchies Renovatie & Onderhoud, hebben gisteren ervaren hoe het is om actief deel te nemen aan de werkzaamheden van het project.
Lees meer »
18 december 2023
Bewoners en omwonenden genieten van oliebollentraktatie
De bewoners van de huurwoningen van Woonwaard in Sint Pancras werden ter afsluiting van het Isolatiespoorproject getrakteerd op heerlijke oliebollen.
Lees meer »
Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van totaalonderhoud. Onze producten en diensten stemmen wij af op uw behoefte. Wij denken graag mee en leveren maatwerk, zowel inspanningsgericht als resultaatgericht. Bel voor een informatief gesprek met Cor Been via 0251-264083 of 06-30837204, of vul uw gegevens in op het contactformulier, dan nemen wij even contact met u op.
Wij denken graag met u mee!