Over Logchies

Met ruim 100 gedreven vakmensen zetten wij ons dagelijks in voor het onderhoud, beheer en de verduurzaming van vastgoed. Samen werken we voor het beste resultaat: Goed voor elkaar!
Werken bij

Bij Logchies werken ‘sportvissers, bakkers, zwemmers, tuinierders, skiërs, zangers, hardlopers, jonge vaders en moeders én opa’s en oma’s'… Allemaal mensen met (een) passie! Stuk voor stuk energieke, creatieve, gezellige en zeer gedreven mensen. We werken samen in teams die elkaar inspireren en stimuleren om uitdagende en mooie onderhouds- en verduurzamingsprojecten te realiseren. Samen zorgen we voor het beste resultaat voor onze opdrachtgevers en de bewoners. Kom jij jouw passie met ons delen? Bekijk hieronder welke functie bij jou past. 

Lees meer
Nieuws Over Logchies, onze projecten, marktontwikkelingen en innovaties
Hier leest u onze nieuwsberichten. Wilt u niets missen? Volg ons dan via social media en onze nieuwsbrief Logchischerwijs. Elk kwartaal delen wij informatie over onze projecten en de ontwikkelingen en innovaties in de branche.
Lees meer
Referenties Het eindproduct is ons visitekaartje!
De projecten die wij uitvoeren lopen uiteen van energetische renovaties en gevelonderhoud tot dagelijks onderhoud en mutatie van het vastgoed. De afgesproken kwaliteit, en de wens van de klant en de bewoners staan hierbij altijd centraal. Wij doen wat wij beloven. Wij zijn trots op het resultaat: ons visitekaartje!
Lees meer
Wie wij zijn Een modern familiebedrijf
Als modern familiebedrijf gelooft Logchies in een duurzame resultaatgerichte samenwerking, gericht op de toekomst. Wij staan al meer dan vijftig jaar bekend om ons vakmanschap. Met ruim 100 gepassioneerde vakmensen onderhouden, beheren en verduurzamen wij het vastgoed voor onze opdrachtgevers.
Lees meer
Hoe wij werken Resultaatgerichte samenwerking
Onze bedrijfsvoering kenmerkt zich door bewuste keuzes. We zorgen daarbij voor een goede PPP-balans (People, Planet, Profit). Aan de drie bekende P’s hebben we een vierde toegevoegd: de P van Pleasure: Het gaat om het plezier van samen goed werk leveren, om resultaatgericht samenwerken.
Lees meer
Contact Contact
U kunt ons tijdens kantooruren bereiken via de onderstaande telefoonnummers. Wij vertellen u graag meer over onze kennis, ervaring en dienstverlening. Bel ons gerust of vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.
Lees meer