Certificaten en keurmerken

planmatig1Wij zijn trots op onze geschiedenis en ons vakmanschap. Logchies heeft al sinds 2006 het VGO keurmerk op het gebied van gevelonderhoud. De monitoring en certificering van het VGO keurmerk is in 2016 uitgebreid naar alle vier de disciplines: gevel, dak, interieur en installatie. (meer informatie over het VGO keurmerk kunt u vinden op de website: www.vgokeur.nl).

Huishoudboekje goed op orde

Logchies renovatie en onderhoud is al jaren een financieel solide partner op het gebied van renovatie en onderhoud, onze A rating bij Graydon onderstreept dit. Ook Dun & Bradsheet bevestigt dit beeld met een uitstekende financiële score en lage risicofactor.

Onze certificaten

Naast het VGO Keurmerk zijn wij gecertificeerd met FSC®  en als Erkend Leerbedrijf. Hieronder ziet u een overzicht van de bijbehorende certificaten.

 

VGO Keurmerk

VGO keur grijs

FSC COC

FSC

Erkend Leerbedrijf

 icon leerbedrijf
 
 
Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van totaalonderhoud. Onze producten en diensten stemmen wij af op uw behoefte. Wij denken graag mee en leveren maatwerk, zowel inspanningsgericht als resultaatgericht. Bel voor een informatief gesprek met Cor Been via 0251-264083 of 06-30837204, of vul uw gegevens in op het contactformulier, dan nemen wij even contact met u op.
Wij denken graag met u mee!