Nieuws over onze activiteiten, marktontwikkelingen en innovaties

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over onze projecten en de ontwikkelingen in de markt? Volg ons dan via social media en meld u HIER AAN voor de nieuwsbrief Logchischerwijs. Onze nieuwsbrief verschijnt ten minste vier keer per jaar. 

30 mei 2024
Uitslag van de 17e OVNH bekend
Op de finaleavond van de 17e editie van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland (OVNH) was ons volledige managementteam in galakleding aanwezig.
Lees meer »
7 mei 2024
Wij gaan werkkleding recyclen!
Wij zijn trots om aan te kondigen dat we vanaf nu onze werkkleding recyclen via de Workman Recycle-ton op aanraden van onze kledingleverancier Verfgroothandel Plug BV! Met deze stap dragen we actief bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van duurzaamheid.
Lees meer »
1 mei 2024
Campagne Traineeship Logchies x Rochdale gestart!
We zijn verheugd om de lancering van ons nieuwe traineeship programma van Logchies en Woningstichting Rochdale Amsterdam aan te kondigen! Dit is de perfecte kans voor jong talent om zich te verdiepen in ketensamenwerking, gevelonderhoud en de renovatie van vastgoed.
Lees meer »
24 april 2024
Succesvolle Onboarding middag voor Team Isolatiespoor
Verleden week hebben we samen met Woonwaard en Lenferink Vastgoedonderhoud een dynamische onboarding middag georganiseerd voor alle nieuwe collega’s binnen het Isolatiespoor team.
Lees meer »
15 april 2024
Stem nu voor de Ondernemingsverkiezing NH 2024!
Geweldig nieuws! Logchies is genomineerd voor de  OVNH Ondernemingsverkiezing Noord-Holland.
Lees meer »
11 april 2024
Trots om ons nieuwste duurzaamheidsinitiatief te delen!
Voor onze projecten 618 in Alkmaar en Braak en Bosch in Amsterdam hebben we samen met BrandBikes - Bedrijfsfietsen in huisstijl speciale Logchies fietsen laten maken.
Lees meer »
27 maart 2024
Projectbezoek tijdens de Bewust Veilig-dag
Samen met  Peter Veldhuizen, Manager Vastgoedonderhoud bij Woningstichting Rochdale Amsterdam, hebben Paulina Logchies en André Tijsterman, Manager Planmatig Onderhoud bij Logchies, tijdens de Bewust Veilig-dag op woensdag 27 maart, ons project Kemperstraat vlakbij Westerpark in Amsterdam bezocht.
Lees meer »
20 maart 2024
Woensdag 27 maart: de jaarlijkse Bewust Veilig-dag
De Bewust Veilig-dag is een intitiatief van Bouwend Nederland, Techniek Nederland, Onderhoud NL en Aannemersfederatie Nederland.
Lees meer »
11 maart 2024
"Als leidinggevende moet je soms ook concessies doen"
Mooi interview met Paulina in het Noordhollands Dagblad! Paulina geeft hierin tips aan vrouwen die de ambitie hebben om ooit een bedrijf te leiden.
Lees meer »
1234567891011121314