1 mei 2024

Campagne Traineeship Logchies x Rochdale gestart!

We zijn verheugd om de lancering van ons nieuwe traineeship programma van Logchies en Woningstichting Rochdale Amsterdam aan te kondigen! Dit is de perfecte kans voor jong talent om zich te verdiepen in ketensamenwerking, gevelonderhoud en de renovatie van vastgoed.

Wat kun je verwachten?

Gedurende 16 maanden krijg je de kans om zowel bij Rochdale als bij Logchies te werken, waarbij je elk van deze organisaties voor een periode van acht maanden zult ervaren. Dit biedt een unieke mogelijkheid om ervaring op te doen vanuit zowel het perspectief van een woningcorporatie als dat van een onderhoudspartner.

Wat maakt dit traineeship uniek?

Trainees krijgen de kans om zowel hun kennis als vaardigheden uit te breiden, ondersteund door persoonlijke werkbegeleiders die hun professionele en persoonlijke groei stimuleren.

We zijn trots op deze campagne en kijken uit naar de resultaten die we samen kunnen bereiken. Geïnteresseerd, of weet je iemand die dit niet mag missen? Lees hier meer over het traineeship via onze landingspagina.

Neem voor meer informatie contact op met Dennis van der Veen via 06-49204330 of  dennisvanderveen@logchies.nl.
Delen wordt gewaardeerd!

Deel dit bericht
3 meest recente artikelen
30 mei 2024
Uitslag van de 17e OVNH bekend
Op de finaleavond van de 17e editie van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland (OVNH) was ons volledige managementteam in galakleding aanwezig.
Lees meer »
7 mei 2024
Wij gaan werkkleding recyclen!
Wij zijn trots om aan te kondigen dat we vanaf nu onze werkkleding recyclen via de Workman Recycle-ton op aanraden van onze kledingleverancier Verfgroothandel Plug BV! Met deze stap dragen we actief bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van duurzaamheid.
Lees meer »
24 april 2024
Succesvolle Onboarding middag voor Team Isolatiespoor
Verleden week hebben we samen met Woonwaard en Lenferink Vastgoedonderhoud een dynamische onboarding middag georganiseerd voor alle nieuwe collega’s binnen het Isolatiespoor team.
Lees meer »
Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van totaalonderhoud. Onze producten en diensten stemmen wij af op uw behoefte. Wij denken graag mee en leveren maatwerk, zowel inspanningsgericht als resultaatgericht. Bel voor een informatief gesprek met Cor Been via 0251-264083 of 06-30837204, of vul uw gegevens in op het contactformulier, dan nemen wij even contact met u op.
Wij denken graag met u mee!