30 mei 2024

Uitslag van de 17e OVNH bekend

Op de finaleavond van de 17e editie van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland (OVNH) was ons volledige managementteam in galakleding aanwezig. Hoewel we het niet hadden verwacht, waren we hoopvol en wisten we door te dringen tot de laatste drie in de categorie Grootbedrijf.

MT in gala

Onze hartelijke felicitaties gaan uit naar de winnaars van deze prestigieuze verkiezing: RODIN machining, Kesbeke fijne tafelzuren en Plymovent Group. Jullie hebben een welverdiende overwinning behaald!

We kijken terug op een fantastische avond en voelen ons vereerd dat we deel hebben mogen uitmaken van deze competitie. De OVNH blijft een belangrijk platform om ondernemingen in de regio te erkennen en te vieren. Op naar volgend jaar!

Gefeliciteerd aan alle winnaars en deelnemers!

 

Deel dit bericht
3 meest recente artikelen
7 mei 2024
Wij gaan werkkleding recyclen!
Wij zijn trots om aan te kondigen dat we vanaf nu onze werkkleding recyclen via de Workman Recycle-ton op aanraden van onze kledingleverancier Verfgroothandel Plug BV! Met deze stap dragen we actief bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van duurzaamheid.
Lees meer »
1 mei 2024
Campagne Traineeship Logchies x Rochdale gestart!
We zijn verheugd om de lancering van ons nieuwe traineeship programma van Logchies en Woningstichting Rochdale Amsterdam aan te kondigen! Dit is de perfecte kans voor jong talent om zich te verdiepen in ketensamenwerking, gevelonderhoud en de renovatie van vastgoed.
Lees meer »
24 april 2024
Succesvolle Onboarding middag voor Team Isolatiespoor
Verleden week hebben we samen met Woonwaard en Lenferink Vastgoedonderhoud een dynamische onboarding middag georganiseerd voor alle nieuwe collega’s binnen het Isolatiespoor team.
Lees meer »
Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van totaalonderhoud. Onze producten en diensten stemmen wij af op uw behoefte. Wij denken graag mee en leveren maatwerk, zowel inspanningsgericht als resultaatgericht. Bel voor een informatief gesprek met Cor Been via 0251-264083 of 06-30837204, of vul uw gegevens in op het contactformulier, dan nemen wij even contact met u op.
Wij denken graag met u mee!