Nieuws over onze activiteiten, marktontwikkelingen en innovaties

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over onze projecten en de ontwikkelingen in de markt? Volg ons dan via social media en meld u HIER AAN voor de nieuwsbrief Logchischerwijs. Onze nieuwsbrief verschijnt ten minste vier keer per jaar. 

12 april 2018
Eigen Haard nieuwe opdrachtgever voor Mutatie Onderhoud
Ruime ervaring, minimaal 500 mutaties per jaar en de mogelijkheid tot volledige systeemontkoppeling waren een aantal van de selectiecriteria.
Lees meer »
11 april 2018
Ontwikkeling basistraining met en voor de Alliantie
Samenwerkingen zijn als een rijdende trein. Gezamenlijke training met opdrachtgever en co-makers zorgt voor snelle inzetbaarheid nieuwe medewerkers.
Lees meer »
10 april 2018
Feestelijk moment met Elan Wonen bij start werkzaamheden
Na een intensieve voorbereiding is het mooi om gezamenlijk de start te vieren van de werkzaamheden aan 95 woningen in de Slachthuisbuurt te Haarlem.
Lees meer »
25 januari 2018
VMBO Scholiere voor een dag 'de baas' van Logchies
Tijdens de ‘JINC Baas van Morgen’ donderdag 25 januari 2018 stond algemeen directeur Paulina Logchies voor één dag haar stoel af aan een VMBO scholiere.
Lees meer »
20 december 2017
Wij zijn trots op zoveel blije bewoners!
We kregen weer zoveel leuke reacties en kerstwensen van bewoners dat we deze echt even willen delen... Want, daar doen we het voor!!!
Lees meer »
5 december 2017
Namens het Leger des Heils, bedankt!
De speelgoedinzamelingsactie voor het Leger des Heils was weer een succes! Het speelgoed gaat naar kinderen in gezinnen die het niet breed hebben.
Lees meer »
8 november 2017
Duurzaam meerjarenonderhoud: Compliment aan vaklieden
Maarten Sijpestein, manager facilitair bedrijf: “Keuze voor duurzaam verfsysteem sluit aan bij visie op duurzaam gebouwenbeheer.”
Lees meer »
7 november 2017
VIP-behandeling voor 40 jarig jubileum financieel directeur
Dat gebeurt niet elke dag… met de limousine naar het werk…, behalve wanneer je 40 jaar in dienst bent dan is een VIP behandeling wel op z’n plaats.
Lees meer »
1 november 2017
Persoonlijke ondersteuning zorgt voor vertrouwen in uitvoering
Huib Schipper, woningcorporatie Het Gooi en Omstreken: “Maatwerk en persoonlijke aandacht hebben grote rol gespeeld bij het behalen van 100% draagvlak."
Lees meer »
1234567891011121314