12 april 2018

Eigen Haard nieuwe opdrachtgever voor Mutatie Onderhoud

4 Eigen Haard

Ruime ervaring in Mutatie Onderhoud, minimaal 500 mutaties per jaar en de mogelijkheid tot volledige systeemontkoppeling zijn een aantal van de selectiecriteria van Eigen Haard. De vier gekozen co-makers voldeden verder o.a. aan de volgende criteria: ISO- en VCA-gecertificeerd, erkend leerbedrijf, innoverend vermogen, financieel gezond en maximale afhankelijkheid niet meer dan 30% van de omzet. 

 

Eigen Haard koos bewust voor een lean-co-making team. Het totale bezit is verdeeld over meerdere rayons. Sinds begin dit jaar werkt Logchies samen met twee co-makers voor een van deze vaste rayons waarin 15.000 eenheden verdeeld zijn over drie partners.

Menno Moos, manager mutatie onderhoud: “Alle betrokken partijen leren elkaar nu kennen binnen de nieuwe samenwerking. We zijn gezamenlijk het mutatieproces aan het inrichten. Ons team weet inmiddels wat er komt kijken bij het samenwerken in co-makingverband, deze ervaring nemen we mee en onze leerpunten delen we met de opdrachtgever en de co-makers. Eigen Haard heeft 6 doelstellingen bepaald. Voor iedere doelstelling zal een werkgroep samengesteld worden. Daarvoor is inmiddels een kick-off geweest met alle co-makers.”

De doelstellingen van Eigen Haard zijn:

  1. Vermindering van de leegstand
  2. Kostenreductie in het proces
  3. Verhoging van kwaliteit, veiligheid (asbest)
  4. Duurzaamheid in mutatie onderhoud
  5. Klanttevredenheidcijfer 8
  6. ICT koppelingen

Regionale ketenpartners
Voor de uitvoering van het werk hebben we gekeken naar regionale vaste ketenpartners in het werkgebied om zo optimaal mogelijk de aanwezige kennis in te zetten. Deze ketenpartners kennen het bezit van Eigen Haard en het kwaliteitsniveau van de toe te passen materialen.


Vast klantteam binnen Logchies

Wouter Schuurmans is vast contactpersoon binnen het Logchies klantteam voor Eigen Haard en stuurt het werk aan: “Gemiddeld hebben we tussen de 4 en 5 woningen in de week in mutatie onderhoud. We zorgen daarbij voor een snelle doorlooptijd en nul opleverpunten. De co-makers werken volgens vaste kwaliteitsomschrijvingen voor binnenpakketten en de woningen. Maandelijks vergaderen we op kantoor van Eigen Haard, waarbij wij de goede en slechte punten bespreken om van elkaar te leren. Het beginstadium is nu wel voorbij. We hebben elkaar leren kennen en ik mag toch wel zeggen dat de samenwerking tussen Logchies en Eigen Haard heel soepel en prettig verloopt. Ik ben zelf een open persoon en Eigen Haard houdt van een open cultuur en dat is een prettige samenwerking. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk”

Lees hier verder voor meer informatie over onze aanpak op het gebied van Mutatie Onderhoud.

 

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

U kunt zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief Logchischerwijs.

 

Deel dit bericht
Lees hier meer nieuws over onze activiteiten en projecten
20 maart 2024
Woensdag 27 maart: de jaarlijkse Bewust Veilig-dag
De Bewust Veilig-dag is een intitiatief van Bouwend Nederland, Techniek Nederland, Onderhoud NL en Aannemersfederatie Nederland.
Lees meer »
11 maart 2024
"Als leidinggevende moet je soms ook concessies doen"
Mooi interview met Paulina in het Noordhollands Dagblad! Paulina geeft hierin tips aan vrouwen die de ambitie hebben om ooit een bedrijf te leiden.
Lees meer »
8 maart 2024
Feestelijk ontbijt voor onze Logchies-vrouwen
Tijdens de Internationale Vrouwendag hebben wij onze 50 Logchies-vrouwen extra in het zonnetje gezet! En dat deden wij met een heerlijk ontbijt via Sjeff. 
Lees meer »