Nieuws over onze activiteiten, marktontwikkelingen en innovaties

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over onze projecten en de ontwikkelingen in de markt? Volg ons dan via social media en meld u HIER AAN voor de nieuwsbrief Logchischerwijs. Onze nieuwsbrief verschijnt ten minste vier keer per jaar. 

10 juli 2021
Paulina Logchies genomineerd voor Cobouw Bouwvrouw 2021
Een zeer terechte nominatie van onze algemeen directeur, die zich zich met passie inzet om diversiteit binnen de sector in de praktijk te brengen.
Lees meer »
9 juli 2021
Heb je 10 minuten? Bekijk hieronder de circulaire reis...
Wij zijn trots op de circulaire reis met de Alliantie en onze ketenpartners en de transformatie van het Staalmanplein. Klik hieronder door naar de film.
Lees meer »
6 juli 2021
Wat we hebben geleerd van circulair project Staalmanplein
Jeroen Hollander, de Alliantie: “Bij pilots moet je gewoon durf tonen. Logchies komt uit zichzelf met circulaire alternatieven en wij omarmen dat volledig”
Lees meer »
3 juni 2021
Feestelijke afsluiting project De Blomwijck
Woningcorporatie Stadgenoot verduurzaamde samen met Logchies alle 144 woningen en maakte ze in bewoonde staat aardgasvrij.
Lees meer »
29 april 2021
Een puzzelstuk voor Stichting ALS draagt bij aan oplossing
Door te doneren aan Stichting ALS draagt Logchies bij aan een stukje van de grote puzzel voor de oplossing van ALS.
Lees meer »
19 maart 2021
Veilig werken én een veilig thuis: Doe mee met de test!
Bewust Veilig op de werkvloer en thuis! Doe ook de online veiligheidsscan en ontvang tips van de veiligheids-coördinator.
Lees meer »
18 maart 2021
Samenwerking wordt meetbaar met Team Performance Meting
Hoe effectief is jouw team, hoe verloopt de samenwerking en wat zijn de ontwikkeldoelen? Dit wordt inzichtelijk door een team performance meting.
Lees meer »
5 maart 2021
Slimmer Samenwerken en proeftuinen met Eigen Haard
Frans van Kerkhof, directeur Vastgoed, Eigen Haard: “Er gaat echt heel veel goed en we zijn trots op waar we staan. Maar we willen ons ook blijven ontwikkelen" Daarom zijn we het programma ‘Slimmer Samenwerken’ gestart.
Lees meer »
25 februari 2021
Logchies bouwt statusrobot: bewoners realtime geïnformeerd
De statusrobot zorgt voor afname van de administratieve last, een gestroomlijnder proces van de reparatieverzoeken en een verbeterde klanttevredenheid.
Lees meer »
1234567891011