Nieuws over onze activiteiten, marktontwikkelingen en innovaties

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over onze projecten en de ontwikkelingen in de markt? Volg ons dan via social media en meld u HIER AAN voor de nieuwsbrief Logchischerwijs. Onze nieuwsbrief verschijnt ten minste vier keer per jaar. 

8 februari 2023
Samen steeds beter worden vanuit duurzame relaties
Het is ons gelukt: we hebben de uitgebreide audit van het VGO keurmerk weer succesvol doorlopen! Voor deze hercertificering zijn wij getoetst door Kiwa.
Lees meer »
15 december 2022
Geslaagde Samenwerkingsdag Lenferink-Woonwaard-Logchies
De ketenpartners werken intensief met elkaar samen om 1800 huurwoningen te verduurzamen. De Samenwerkingsdag is een goed evaluatiemoment.
Lees meer »
26 oktober 2022
Logchies winnaar NHN Pitch Award 2022!
Logchies heeft de NHN Pitch Award 2022 gewonnen! Paulina Logchies heeft tijdens de NHN Business Awards aangetoond dat Logchies hèt pitchbedrijf is.
Lees meer »
9 september 2022
Feestelijke oplevering eerste 170 woningen Woonwaard isolatiespoor
De bewoners wonen in een gezonde, comfortabele woning met een lager energieverbruik, waarin weer vele jaren met plezier kan worden gewoond.
Lees meer »
8 juni 2022
De Alliantie kiest voor circulaire keukens bij mutatiewoningen
Het is de ‘NXT-step’ binnen de duurzaamheidsambities van de Alliantie en Logchies met opschaling van circulaire keukens binnen mutatieonderhoud.
Lees meer »
23 mei 2022
Feestelijke afsluiting transformatie Staalmanpleinbuurt
Trots op het resultaat van onze duurzame samenwerking met de Alliantie in de Staalmanpleinbuurt. Tijd voor feest met de bewoners en omwonenden.
Lees meer »
19 april 2022
Door het visueel maken van data kunnen we steeds efficiënter werken
“Door data en het visueel maken van data kunnen we steeds efficiënter en effectiever werken. Spotr is voor ons een van de ontwikkelingen waarin we geloven."
Lees meer »
31 maart 2022
Studenten Nimeto krijgen rondleiding op GWL-terrein
Een groep derdejaars studenten van Nimeto bezocht onlangs ons PO plus project op het GWL-terrein om informatie te vergaren voor een onderzoeksopdracht.
Lees meer »
8 februari 2022
CO2-reductie door combineren en verlagen vervoersbewegingen
Eigen Haard, Re-use, Bouwcenter Floris en Logchies renovatie en onderhoud starten een duurzame pilot waarbij aanzienlijke CO2-reductie wordt bereikt.
Lees meer »
12345678910111213