1 november 2023

Logchies genomineerd voor de ABN AMRO Duurzame top 50

We zijn supertrots op onze nominatie voor de ABN AMRO Duurzame top 50, dé prijs voor de grootste duurzaamheidsvechter. Vind jij dat wij deze felbegeerde titel verdienen? Stem dan op Logchies renovatie en onderhoud (Paulina Logchies) via deze link. Stemmen kan tot 12 november.

Meer over de ABN AMRO Duurzame 50

Wie zijn de koplopers, maken meters, zetten de agenda, werken samen en brengen creativiteit en vernieuwing in? Wie zijn die mensen die over genoeg daadkracht, charisma, contacten, kennis en visie beschikken om de gebouwde omgeving ook echt duurzamer te maken?

De ABN AMRO Duurzame 50 is de jaarlijkse thermometer voor duurzaamheid in de bouw en vastgoed in Nederland. De lijst weerspiegelt wat er het afgelopen jaar is gebeurd op het gebied van duurzaamheid in de bouw en de vastgoedsector. Ieder jaar vraagt de vakjury, onder leiding van de winnaar van de vorige editie, zich af wat de belangrijkste vraagstukken en trends zijn en welke mensen daar het meest aan bijdragen.

Een jury beoordeelt op vier onderdelen: bijdragen aan het mogelijk maken van duurzame projecten, inzetten bij duurzame initiatieven, actieve kennisdeling over verduurzaming en het stimuleren en initiëren van duurzame samenwerking. Iedere genomineerde ontvangt voor deze onderdelen punten. Op basis van de puntenscore wordt de lijst, een top 50, samengesteld, waarvan Logchies renovatie en onderhoud een van de genomineerden is.

Van (duurzaam) denken naar doenBHAG

Samen met opdrachtgevers, co-makers en ketenpartners heeft Logchies al vele (extra) stappen gezet voor een duurzame toekomst. Ook de komende jaren gaan wij door met het maken van meer circulaire keuzes. Dat doen wij bijvoorbeeld door pro-actief, alternatieve scenario's aan te bieden met circulaire materialen. Van (duurzaam) DENKEN naar DOEN.

Enkele voorbeelden hiervan zijn:

het inzettten van herbruikbare materialen en het reduceren van transportbewegingen
het plaatsen van circulaire keukens
- project Staalmanplein: refurbished sanitair, circulaire keukens, eenvoudig te vervangen dakbedekking

Benieuwd naar onze komende stappen? Stuur ons een e-mail aancirculair@logchies.nl.

Wij staan VIERKANT achter de missie van onze opdrachtgevers om de verduurzamingsopgave te behalen. Met onze ambitieuze doelstellingen willen we die beweging versnellen. We kijken daarbij VOORUIT! Want, hetzelfde blijven doen als tijden veranderen, dat is onlogisch. Integraal verduurzamen en circulair ondernemen, dát is Logchies. Wij dagen daarom onszelf én de keten uit om duurzame keuzes te maken.

Deel dit bericht
3 meest recente artikelen
27 november 2023
Aardgasvrij project Braak en Bosch voor Stadgenoot van start
Eind oktober tekenden Egbert Dekker en Paulina Logchies de realisatieovereenkomst voor project Braak en Bosch.
Lees meer »
20 november 2023
Groeistrategie versterkt met familie-investeerder Scheybeeck
Logchies zet volgende stap in groeistrategie en voegt Scheybeeck toe als nieuwe aandeelhouder.
Lees meer »
2 november 2023
Video 'Beeldherkenning' door de Bouw Maakt het Slim
Met en voor de Alliantie zetten wij voor beeldherkenning Spotr in.
Lees meer »
Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van totaalonderhoud. Onze producten en diensten stemmen wij af op uw behoefte. Wij denken graag mee en leveren maatwerk, zowel inspanningsgericht als resultaatgericht. Bel voor een informatief gesprek met Cor Been via 0251-264083 of 06-30837204, of vul uw gegevens in op het contactformulier, dan nemen wij even contact met u op.
Wij denken graag met u mee!