17 april 2023

Vijfjarige samenwerkingsovereenkomst met Stadgenoot

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst Stadgenoot en co-makers

Samen met vijf andere co-makers (BILTZ, Coen Hagedoorn Bouw, HEMUBO, Van Wijk Vastgoedonderhoud en Van Wijnen), gaat Logchies renovatie en onderhoud gemiddeld 500 woningen per jaar van woningcorporatie Stadgenoot in Amsterdam verbeteren en verduurzamen. Bij Braak & Bosch in Osdorp –  waar later dit jaar de vastgoedverbetering van start gaat – tekenden wij met Stadgenoot en de vijf andere partners afgelopen vrijdag de vijfjarige samenwerkingsovereenkomst.

Met deze overeenkomst bundelen Stadgenoot en de co-makers de capaciteit, kennis en expertise om kwalitatief goede en betaalbare woningen te realiseren. Zij zetten gezamenlijk in op: bewonerstevredenheid, continuïteit, innovatie, duurzaamheid, samenwerken en betaalbaarheid.

Nieuwe stap in de co-making

Logchies is geen onbekende voor Stadgenoot. Samen hebben Stadgenoot en Logchies al jaren mooie projecten mogen realiseren, zoals Louis Couperusstraat, Wildeman, Dudokbuurt en Blomwijckerpad in Amsterdam. Momenteel werken wij samen aan de uitvoering van Dorus Rijckerhof en in de planning Braak en Bosch en Grasrijk. Deze projecten waren een voorbode op de nieuwe stap in co-making voor de komende jaren.

Samenwerkingsovereenkomst kers op de taart

Paulina Logchies over de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst: “Na al meerdere successen met elkaar te hebben behaald, nu wederom een mijlpaal! Wij zijn de afgelopen maanden in deze co-making druk bezig geweest met het ontwerpen van de contractstukken. Afgelopen vrijdag was het eindelijk zover: de ondertekening van de overeenkomst. Voor ons de kers op de taart en het smaakt naar meer! Wij werken al jaren samen met Stadgenoot. In eerste instantie als partner voor gevelonderhoud, maar nu ook als verduurzamingspartner voor grotere projecten. De nieuwe samenwerkingsovereenkomst is voor ons een bevestiging van een goede samenwerking. Daar zijn wij ontzettend trots op. Wij kijken er erg naar uit om onze afgesproken doelen te gaan behalen, zodat er snel meer mijlpalen en feestelijke momenten gaan volgen.”

Meer betekenen voor huurders en de stad

Met deze samenwerking kan Stadgenoot ook meer voor haar huurders en de stad betekenen. Alle processen kunnen efficiënt worden voorbereid, de corporatie krijgt zo meer voor elkaar. Bijkomend voordeel is dat projecten voorspelbaarder worden. Logchies speelt daar als co-maker ook een belangrijke rol in.

Meer lezen over onze samenwerking?
Lees de volgende artikelen:
Blomwijckerpad aardgasvrij met rust en ruimte voor bewoners - Logchies

Feestelijke afsluiting project De Blomwijck - Logchies

Energetische renovatie in bewoonde staat - Logchies

Deel dit bericht
3 meest recente artikelen
8 februari 2024
Samen duurzaam renoveren op het GWL-terrein
Voor woningstichting Rochdale zijn wij momenteel bezig met een verduurzamingsproject op het GWL-terrein in Amsterdam.
Lees meer »
1 februari 2024
Handen uit de mouwen bij project Nieuwe Oosterburgerdwarsstraat in Amsterdam
Opvallend bezoek bij het Nieuwe Oosterburgerdwarsstraat-project in Amsterdam! Jan-Willem Sijrier, Manager Partnerships en Innovatie van woningcorporatie de Alliantie, en Paulina Logchies, Algemeen Directeur van Logchies Renovatie & Onderhoud, hebben gisteren ervaren hoe het is om actief deel te nemen aan de werkzaamheden van het project.
Lees meer »
18 december 2023
Bewoners en omwonenden genieten van oliebollentraktatie
De bewoners van de huurwoningen van Woonwaard in Sint Pancras werden ter afsluiting van het Isolatiespoorproject getrakteerd op heerlijke oliebollen.
Lees meer »
Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van totaalonderhoud. Onze producten en diensten stemmen wij af op uw behoefte. Wij denken graag mee en leveren maatwerk, zowel inspanningsgericht als resultaatgericht. Bel voor een informatief gesprek met Cor Been via 0251-264083 of 06-30837204, of vul uw gegevens in op het contactformulier, dan nemen wij even contact met u op.
Wij denken graag met u mee!