2 november 2023

Video 'Beeldherkenning' door de Bouw Maakt het Slim

Met en voor de Alliantie zetten wij voor beeldherkenning Spotr in. Spotr gebruikt artificial intelligence (AI) om de staat van een gebouw te meten en visualiseren, daardoor zijn minder inspecties op locatie nodig. Beeldherkenning, zoals Spotr, is een slimme ontwikkeling waarin wij sterk geloven. Door data en het visueel maken van data kunnen we steeds efficiënter en effectiever werken. En opdrachtgevers monitoren steeds makkelijker de kwaliteit van het onderhoud. Met Spotr zie je snel hoe het vastgoed erbij staat, wat de voor- en nadelen zijn van onderhoud en wat bijvoorbeeld de meest effectieve manier is om doelstellingen te halen qua duurzaamheid. Spotr op die manier gebruiken en de data zo interpreteren dat we ze direct doorvertalen naar scenario’s, daar hopen we met elkaar binnen twee of drie jaar te zijn.

Bekijk hier de video van De Bouw maakt het SLIM! waarin zowel de Alliantie en Logchies meer vertellen over de ervaringen met Spotr. 

Lees hier een eerder interview met Paulina Logchies: Door het visueel maken van data kunnen we steeds efficiënter werken - Logchies

Deel dit bericht
3 meest recente artikelen
27 november 2023
Aardgasvrij project Braak en Bosch voor Stadgenoot van start
Eind oktober tekenden Egbert Dekker en Paulina Logchies de realisatieovereenkomst voor project Braak en Bosch.
Lees meer »
20 november 2023
Groeistrategie versterkt met familie-investeerder Scheybeeck
Logchies zet volgende stap in groeistrategie en voegt Scheybeeck toe als nieuwe aandeelhouder.
Lees meer »
1 november 2023
Logchies genomineerd voor de ABN AMRO Duurzame top 50
We zijn supertrots op onze nominatie voor de ABN AMRO Duurzame top 50, dé prijs voor de grootste duurzaamheidsvechter.
Lees meer »
Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van totaalonderhoud. Onze producten en diensten stemmen wij af op uw behoefte. Wij denken graag mee en leveren maatwerk, zowel inspanningsgericht als resultaatgericht. Bel voor een informatief gesprek met Cor Been via 0251-264083 of 06-30837204, of vul uw gegevens in op het contactformulier, dan nemen wij even contact met u op.
Wij denken graag met u mee!