20 november 2023

Groeistrategie versterkt met familie-investeerder Scheybeeck

Logchies zet volgende stap in groeistrategie en voegt Scheybeeck toe als nieuwe aandeelhouder. Deze participatie stelt Logchies in staat om duurzaam te investeren in de verdere groei en ontwikkeling als toonaangevende verduurzamingspartner voor woningcorporaties en beleggers in Noord-Holland.

“Het is voor ons familiebedrijf een strategische stap in de toekomst. Hiermee beogen we onze opdrachtgevers op de lange termijn voortdurend te ondersteunen bij de uitdagende taak van verduurzaming, het creëren van comfortabele en betaalbare woningen, en het waarborgen van tevreden bewoners.”, aldus algemeen directeur Paulina Logchies. De dagelijkse leiding blijft volledig in handen van de huidige directie en er zal sprake zijn van een ongewijzigd beleid.

Duurzaam investeren in verduurzaming van vastgoed in Noord-Holland

Logchies streeft ernaar haar leidende positie te behouden op het gebied van onderhoud, verbetering, en verduurzaming van vastgoed in Noord-Holland. De veranderingen in de markt vereisen een partner met een breed scala aan diensten en de slagkracht om doortastend op te treden in het snel groeiende domein van verduurzaming en vastgoedbeheer. Met het oog op deze uitdagingen heeft Logchies weloverwogen gekozen voor een krachtige partner om haar groeiambities te versterken.

Scheybeeck biedt ons bedrijf de gelegenheid om met behoud van eigen identiteit en zelfstandigheid voort te bouwen op de sterke fundamenten die wij de afgelopen jaren hebben gelegd. Ik ben ervan overtuigd dat deze toekomstgerichte beslissing ons in staat zal stellen om voorop te blijven lopen in vastgoedbeheer, verduurzaming, innovatie en samenwerking binnen de keten.”, aldus Paulina Logchies namens Logchies.

Net als Logchies zijn wij van oorsprong een Beverwijks familiebedrijf. We koesteren de normen en waarden die daarbij horen. Met name de persoonlijke betrokkenheid, het ondernemerschap en het samen optrekken voor de lange termijn. De omvangrijke woon- en verduurzamingsopgave bieden Logchies grote kansen. Het management heeft een duidelijke langetermijnvisie en wij kijken ernaar uit om hen ten volle te ondersteunen in het waarmaken van hun ambities.”, aldus Dick Burger namens Scheybeeck.

Deel dit bericht
3 meest recente artikelen
30 mei 2024
Uitslag van de 17e OVNH bekend
Op de finaleavond van de 17e editie van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland (OVNH) was ons volledige managementteam in galakleding aanwezig.
Lees meer »
7 mei 2024
Wij gaan werkkleding recyclen!
Wij zijn trots om aan te kondigen dat we vanaf nu onze werkkleding recyclen via de Workman Recycle-ton op aanraden van onze kledingleverancier Verfgroothandel Plug BV! Met deze stap dragen we actief bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van duurzaamheid.
Lees meer »
1 mei 2024
Campagne Traineeship Logchies x Rochdale gestart!
We zijn verheugd om de lancering van ons nieuwe traineeship programma van Logchies en Woningstichting Rochdale Amsterdam aan te kondigen! Dit is de perfecte kans voor jong talent om zich te verdiepen in ketensamenwerking, gevelonderhoud en de renovatie van vastgoed.
Lees meer »
Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van totaalonderhoud. Onze producten en diensten stemmen wij af op uw behoefte. Wij denken graag mee en leveren maatwerk, zowel inspanningsgericht als resultaatgericht. Bel voor een informatief gesprek met Cor Been via 0251-264083 of 06-30837204, of vul uw gegevens in op het contactformulier, dan nemen wij even contact met u op.
Wij denken graag met u mee!