Nieuws over onze activiteiten, marktontwikkelingen en innovaties

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over onze projecten en de ontwikkelingen in de markt? Volg ons dan via social media en meld u HIER AAN voor de nieuwsbrief Logchischerwijs. Onze nieuwsbrief verschijnt ten minste vier keer per jaar. 

29 april 2021
Een puzzelstuk voor Stichting ALS draagt bij aan oplossing
Door te doneren aan Stichting ALS draagt Logchies bij aan een stukje van de grote puzzel voor de oplossing van ALS.
Lees meer »
19 maart 2021
Veilig werken én een veilig thuis: Doe mee met de test!
Bewust Veilig op de werkvloer en thuis! Doe ook de online veiligheidsscan en ontvang tips van de veiligheids-coördinator.
Lees meer »
18 maart 2021
Samenwerking wordt meetbaar met Team Performance Meting
Hoe effectief is jouw team, hoe verloopt de samenwerking en wat zijn de ontwikkeldoelen? Dit wordt inzichtelijk door een team performance meting.
Lees meer »
5 maart 2021
Slimmer Samenwerken en proeftuinen met Eigen Haard
Frans van Kerkhof, directeur Vastgoed, Eigen Haard: “Er gaat echt heel veel goed en we zijn trots op waar we staan. Maar we willen ons ook blijven ontwikkelen" Daarom zijn we het programma ‘Slimmer Samenwerken’ gestart.
Lees meer »
25 februari 2021
Logchies bouwt statusrobot: bewoners realtime geïnformeerd
De statusrobot zorgt voor afname van de administratieve last, een gestroomlijnder proces van de reparatieverzoeken en een verbeterde klanttevredenheid.
Lees meer »
12 februari 2021
Bijdragen aan Sterke Buurten met Rochdale
De focus in de vernieuwde Gevel+ samenwerking met Rochdale ligt op het in co-making wijkgericht werken en samen werken aan strategische doelen.
Lees meer »
2 februari 2021
De samenwerkingsovereenkomst is getekend
Woonwaard gaat samen met Logchies renovatie en onderhoud en Lenferink Vastgoed de komende vijf jaar 1500 woningen isoleren.
Lees meer »
20 november 2020
Tekenen voor samenwerking Woonwaard Isolatiecirkel
De eerste stap voor de isolatie van 1500 woningen is gezet met het tekenen van de intentieovereenkomst voor de Isolatiecirkel.
Lees meer »
20 november 2020
Renovatie complex Hemsterhuisflat: mooi resultaat!
Bij de evaluatie van Project Hemsterhuisflat kijken we, samen met de Alliantie en de ketenpartners, terug op de fijne samenwerking.
Lees meer »
12345678910111213