10 juli 2021

Paulina Logchies genomineerd voor Cobouw Bouwvrouw 2021

Een zeer terechte nominatie van onze algemeen directeur, die zich zich met passie inzet om diversiteit binnen de sector in de praktijk te brengen.

Een zeer terechte nominatie van onze algemeen directeur, die zich zich met passie inzet om diversiteit binnen de sector in de praktijk te brengen.

Binnen Logchies werken we resultaatgericht samen in teams met een diverse samenstelling, uiteenlopende competenties en met verschillende achtergronden. De kracht van Paulina is om het talent van de mensen in de organisatie tot zijn recht te laten komen. Ieder werkt vanuit zijn of haar eigen talent in een lerend team samen aan het continu verbeteren binnen strategische thema’s zoals, circulariteit, veiligheid, duurzaamheid, innovatie en digitalisering. Door haar duidelijke visie op continu verbeteren en diversiteit, vormen we lerende teams die elke dag sterker en beter worden en plezierig samenwerken, elkaar inspireren, stimuleren en uitdagen om mooie projecten te realiseren voor onze opdrachtgevers en de bewoners: Goed voor elkaar!

Drie titelkandidaten uit 100 aanmeldingen

cobouwUit bijna honderd aanmeldingen heeft de jury de drie titelkandidaten geselecteerd die het verschil maken in de sector. Bij de selectie van de drie genomineerden is vooral gelet op visie en de persoonlijke bijdrage van een vrouw aan het bedrijf én aan de bouwsector. De deelnemers zijn dit jaar niet alleen beoordeeld op omzetverantwoordelijkheid en aan hoeveel fte’s ze leidinggeven, maar ook op de bijdrage aan de thema’s digitalisering, innovatie, duurzaamheid, diversiteit en veiligheid.

Naast onze algemeen directeur Paulina Logchies feliciteren wij de andere twee genomineerden voor de titel Cobouw Bouwvrouw 2021: Anja Vijselaar (directeur energie WSP Nederland) en Marieke Mentink (directeur Dura Vermeer Bouw Hengelo).

De winnaar wordt op 30 september a.s. bekendgemaakt tijdens het Bouwvrouwen event in AFAS Leusden. Deze middag, die online is bij te wonen, staat in het teken van diversiteit en het stimuleren van talent. Diverse sprekers zullen met elkaar de dialoog aangaan.

Meer weten? Kijk op Cobouw.nl

Deel dit bericht
3 meest recente artikelen
8 juni 2022
De Alliantie kiest voor circulaire keukens bij mutatiewoningen
Het is de ‘NXT-step’ binnen de duurzaamheidsambities van de Alliantie en Logchies met opschaling van circulaire keukens binnen mutatieonderhoud.
Lees meer »
23 mei 2022
Feestelijke afsluiting transformatie Staalmanpleinbuurt
Trots op het resultaat van onze duurzame samenwerking met de Alliantie in de Staalmanpleinbuurt. Tijd voor feest met de bewoners en omwonenden.
Lees meer »
19 april 2022
Door het visueel maken van data kunnen we steeds efficiënter werken
“Door data en het visueel maken van data kunnen we steeds efficiënter en effectiever werken. Spotr is voor ons een van de ontwikkelingen waarin we geloven."
Lees meer »
Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van totaalonderhoud. Onze producten en diensten stemmen wij af op uw behoefte. Wij denken graag mee en leveren maatwerk, zowel inspanningsgericht als resultaatgericht. Bel voor een informatief gesprek met Cor Been via 0251-264083 of 06-30837204, of vul uw gegevens in op het contactformulier, dan nemen wij even contact met u op.
Wij denken graag met u mee!