1 februari 2022

PERSBERICHT | Logchies renovatie en onderhoud investeert in groei door overname Van Gelderen Solvers

Foto: Algemeen Directeur Niels van Gelderen en Algemeen Directeur Paulina Logchies

PERSBERICHT Beverwijk, 1 februari 2022 |  Vastgoedadviseur Logchies renovatie en onderhoud BV, toonaangevend op het gebied van onderhoud, renovatie, verduurzaming investeert met de overname van Van Gelderen Solvers BV in de uitbreiding van kennis, kunde en capaciteit in haar organisatie op het gebied van mutatie- en dagelijks onderhoud.

De Activa overname stelt Logchies in staat om haar groeiende positie in mutatie- en dagelijks onderhoud bij haar huidige opdrachtgevers verder uit te breiden in de Metropool Amsterdam. Door de overname investeert Logchies in de groei van de vaardigheden, kennis en ervaring van haar eigen medewerkers én kan zij de persoonlijke en betrokken aanpak van de dienstverlening blijven garanderen aan haar opdrachtgevers.

Het familiebedrijf Van Gelderen Solvers is een vertrouwde partner van Logchies. Sinds de start van het bedrijf richt Van Gelderen Solvers zich met haar kwalitatieve dienstverlening op dezelfde doelgroepen, met name woningcorporaties. Logchies werkt al jaren nauw samen met Van Gelderen Solvers. De overname is een bekroning van een intensieve en goede samenwerking. Met de overname van Van Gelderen Solvers BV zullen de medewerkers voor verschillende disciplines, waaronder allround vaklieden, uitvoerders, timmerlieden, stukadoors, loodgieters en tegelzetters worden verwelkomd en geïntegreerd binnen de Logchies Groep.

Paulina Logchies, Algemeen Directeur Logchies:Onze omzet in mutatie- en dagelijks onderhoud is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Om deze diensten bestendig te kunnen verbreden en verdiepen willen we, naast de vaste flexibele schil, het aantal eigen medewerkers in onze organisatie uitbreiden en verder opleiden. Door te blijven werken met vaste klantteams en vanuit duurzame co-samenwerkingsrelaties met onze opdrachtgevers, zorgen we gezamenlijk voor innovatie, kennis en procesbeheersing en blijven wij continu onze kennis en kwaliteit borgen en verbeteren. Wij kijken enorm uit naar de komst van de nieuwe collega’s en staan klaar om ze een warm welkom te heten binnen onze Logchies familie”.

Voor meer informatie: Neem contact op met Cor Been, Commercieel Manager: corbeen@logchies.nl.

------------------------------------------

Over Logchies renovatie en onderhoud
Logchies renovatie en onderhoud is een totaalonderhoudsbedrijf in groot Amsterdam. Met ruim 200 gedreven professionals zorgt Logchies voor de verduurzaming en het onderhoud van bestaand vastgoed. Het familiebedrijf is inmiddels onder leiding van de derde generatie. Als resultaatgericht vastgoedadviseur met het VGO-keur richt de organisatie zich met name op woningcorporaties, vastgoedbeheerders, institutionele beleggers en VvE’s. Logchies werkt vanuit duurzame relaties, verbetert continu, is als organisatie volop in beweging en heeft een hoog ambitieniveau. 

Over van Gelderen Solvers
Van Gelderen Solvers werkt ruim 46 jaar voor opdrachtgevers in de particuliere en zakelijke markt waaronder woningcorporaties, VvE’s en scholen. Het familiebedrijf heeft alle disciplines onder één dak en biedt totaaloplossingen op het gebied van:  Calamiteitenservice, schadeherstel, renovatie, onderhoud en brandpreventie.

Deel dit bericht
3 meest recente artikelen
8 februari 2024
Samen duurzaam renoveren op het GWL-terrein
Voor woningstichting Rochdale zijn wij momenteel bezig met een verduurzamingsproject op het GWL-terrein in Amsterdam.
Lees meer »
1 februari 2024
Handen uit de mouwen bij project Nieuwe Oosterburgerdwarsstraat in Amsterdam
Opvallend bezoek bij het Nieuwe Oosterburgerdwarsstraat-project in Amsterdam! Jan-Willem Sijrier, Manager Partnerships en Innovatie van woningcorporatie de Alliantie, en Paulina Logchies, Algemeen Directeur van Logchies Renovatie & Onderhoud, hebben gisteren ervaren hoe het is om actief deel te nemen aan de werkzaamheden van het project.
Lees meer »
18 december 2023
Bewoners en omwonenden genieten van oliebollentraktatie
De bewoners van de huurwoningen van Woonwaard in Sint Pancras werden ter afsluiting van het Isolatiespoorproject getrakteerd op heerlijke oliebollen.
Lees meer »
Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van totaalonderhoud. Onze producten en diensten stemmen wij af op uw behoefte. Wij denken graag mee en leveren maatwerk, zowel inspanningsgericht als resultaatgericht. Bel voor een informatief gesprek met Cor Been via 0251-264083 of 06-30837204, of vul uw gegevens in op het contactformulier, dan nemen wij even contact met u op.
Wij denken graag met u mee!