Nieuws over onze activiteiten, marktontwikkelingen en innovaties

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over onze projecten en de ontwikkelingen in de markt? Volg ons dan via social media en meld u HIER AAN voor de nieuwsbrief Logchischerwijs. Onze nieuwsbrief verschijnt ten minste vier keer per jaar. 

9 oktober 2017
Vervolg bouwteam samenwerking Staalmanplein
De Alliantie en Logchies ondertekenden de samenwerkingsovereenkomst op 9 oktober jl. en continueren daarmee de samenwerking voor Staalmanpleinbuurt.
Lees meer »
27 september 2017
Trots op bijdrage ‘circulair duurzaam onderhoud’ Parteon
Op de Zaanse Schans draaien oliemolens De Zoeker en de Bonte Hen. De molens produceren de grondstof van de verf voor onderhoud woningen Parteon.
Lees meer »
26 september 2017
Control is vooruitkijken, anticiperen en beheersen
Bas Hendriks, senior controller: " Door een goed ingericht proces, vooruitkijken en anticiperen, kan er gezamenlijke risicobeheersing ontstaan.
Lees meer »
17 juli 2017
Resultaat gericht samenwerken met Rochdale
Reparatie- en mutatieonderhoud voor Rochdale: Pieter de Boer, manager Dagelijks Onderhoud: “Logchies en Rochdale gaan het samen maken”.
Lees meer »
14 juli 2017
Asbestsanering en glasvervanging in één dag klaar
Voor Intermaris gaan we onderhouds- en saneringswerkzaamheden uitvoeren bij 168 woningen te Purmerend.
Lees meer »
11 juli 2017
Verduurzamen? ‘Niet lullen maar poetsen!’
Tijdens het seminar ‘duurzaam gebouwd’ presenteerde EnergiQ haar visie op verduurzamen en de zogenaamde ‘no regret aanpak’.
Lees meer »
5 juli 2017
Vernieuwing Staalmanpleinbuurt voor de Alliantie
Het vertrouwde en ingewerkte team van het project Anton Struikbuurt gaat aan de slag met Fase 3A van de Staalmanpleinbuurt.
Lees meer »
28 juni 2017
Acht basisschoolleerlingen op bliksemstage bij Logchies
Dinsdagochtend 27 juni hadden we bij Logchies acht extra collega’s op kantoor! Vier meisjes en vier jongens, van basisschool de Sterrekijker uit Beverwijk, kwamen ‘ervaren hoe het werkt’
Lees meer »
28 juni 2017
Bewoners Parteon geven  een mooie 7 als tevredenheidscijfer
Bewoners van de onlangs opgeleverde gerenoveerde woningen in de Bloemenbuurt merken het verschil in de energierekening en comfort. 
Lees meer »
1234567891011121314