7 november 2017

VIP-behandeling voor 40 jarig jubileum financieel directeur

jubileum  dick koning

Financieel directeur Dick Koning was dinsdag 7 november 2017 maar jubileum dick koning Dick Logchies
liefst 40 jaar in dienst van Logchies Renovatie en Onderhoud. Een paar vragen aan de jubilaris:

Logchies bestaat nu ruim 50 jaar waarvan jij er 40 hebt
meegemaakt. Wat betekent dat voor jou?

Heel bijzonder om op deze periode terug te kijken. De samenwerking binnen dit mooie familiebedrijf met drie generaties is een zeer waardevolle levenservaring.


Waarom werk je bij Logchies en wat is jouw drijfveer?

Ik heb de mogelijkheid gekregen om op basis van onderling vertrouwen en respect in samenhang met de ontwikkeling van het bedrijf mij ook persoonlijk te kunnen ontplooien. Naast de verantwoording voor de werkzaamheden binnen mijn takenpakket is de aandacht en waar mogelijk de ondersteuning van mijn collega’s een grote drijfveer om met plezier te werken.


Hoe ziet jouw loopbaan eruit bij Logchies?

Na afronding van mijn studie bedrijfseconomie aan de HES in Amsterdam en na contact met Dick en Paul Logchies ben ik per jubileum dick koning lunch1november 1977 gestart als boekhouder bij Logchies Schilderwerken BV aan de Ambachtsstraat in Beverwijk. In de loop van de jaren is als gevolg van de ontwikkeling van de organisatie van traditioneel schildersbedrijf naar een allround totaalonderhoudsbedrijf mijn functie mee veranderd. Gelet op het grote belang van zorg en aandacht voor de medewerkers binnen de organisatie zijn de HR-taken gedurende de afgelopen decennia een wezenlijk onderdeel van mijn takenpakket gaan vormen. Het volgen van een opleiding Personeel en Organisatie aan de Hogeschool Alkmaar hebben mij daarbij de nodige instrumenten verschaft.

Wat is er voor nodig om het 40 jaar
naar je zin te hebben bij hetzelfde bedrijf?

Een open en fijne werkomgeving waarin je samen met collega’s de uitdagingen kan blijven oppakken.


Hoe vond je je VIP-dag?

Een fantastische dag waar ik in de ochtend met mijn gezin in stijl ben opgehaald en vervolgens verrast ben met een gezamenlijk ontbijt met kantoorcollega’s en afsluitend ‘s avonds een diner waarbij ook een aantal oud-collega’s aanwezig waren.

Heb je een tip voor de jonkies (en nog niet 40 jaar jubilerende) lezers?

Blijf je zelf voortdurend uitdagen en ontwikkelen, met daarnaast aandacht voor je collega’s en loyaliteit naar de organisatie.

 
 

 

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

U kunt zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief Logchischerwijs.

Deel dit bericht
Lees hier meer nieuws over onze activiteiten en projecten
8 februari 2024
Samen duurzaam renoveren op het GWL-terrein
Voor woningstichting Rochdale zijn wij momenteel bezig met een verduurzamingsproject op het GWL-terrein in Amsterdam.
Lees meer »
1 februari 2024
Handen uit de mouwen bij project Nieuwe Oosterburgerdwarsstraat in Amsterdam
Opvallend bezoek bij het Nieuwe Oosterburgerdwarsstraat-project in Amsterdam! Jan-Willem Sijrier, Manager Partnerships en Innovatie van woningcorporatie de Alliantie, en Paulina Logchies, Algemeen Directeur van Logchies Renovatie & Onderhoud, hebben gisteren ervaren hoe het is om actief deel te nemen aan de werkzaamheden van het project.
Lees meer »
18 december 2023
Bewoners en omwonenden genieten van oliebollentraktatie
De bewoners van de huurwoningen van Woonwaard in Sint Pancras werden ter afsluiting van het Isolatiespoorproject getrakteerd op heerlijke oliebollen.
Lees meer »