7 november 2017

VIP-behandeling voor 40 jarig jubileum financieel directeur

jubileum  dick koning

Financieel directeur Dick Koning was dinsdag 7 november 2017 maar jubileum dick koning Dick Logchies
liefst 40 jaar in dienst van Logchies Renovatie en Onderhoud. Een paar vragen aan de jubilaris:

Logchies bestaat nu ruim 50 jaar waarvan jij er 40 hebt
meegemaakt. Wat betekent dat voor jou?

Heel bijzonder om op deze periode terug te kijken. De samenwerking binnen dit mooie familiebedrijf met drie generaties is een zeer waardevolle levenservaring.


Waarom werk je bij Logchies en wat is jouw drijfveer?

Ik heb de mogelijkheid gekregen om op basis van onderling vertrouwen en respect in samenhang met de ontwikkeling van het bedrijf mij ook persoonlijk te kunnen ontplooien. Naast de verantwoording voor de werkzaamheden binnen mijn takenpakket is de aandacht en waar mogelijk de ondersteuning van mijn collega’s een grote drijfveer om met plezier te werken.


Hoe ziet jouw loopbaan eruit bij Logchies?

Na afronding van mijn studie bedrijfseconomie aan de HES in Amsterdam en na contact met Dick en Paul Logchies ben ik per jubileum dick koning lunch1november 1977 gestart als boekhouder bij Logchies Schilderwerken BV aan de Ambachtsstraat in Beverwijk. In de loop van de jaren is als gevolg van de ontwikkeling van de organisatie van traditioneel schildersbedrijf naar een allround totaalonderhoudsbedrijf mijn functie mee veranderd. Gelet op het grote belang van zorg en aandacht voor de medewerkers binnen de organisatie zijn de HR-taken gedurende de afgelopen decennia een wezenlijk onderdeel van mijn takenpakket gaan vormen. Het volgen van een opleiding Personeel en Organisatie aan de Hogeschool Alkmaar hebben mij daarbij de nodige instrumenten verschaft.

Wat is er voor nodig om het 40 jaar
naar je zin te hebben bij hetzelfde bedrijf?

Een open en fijne werkomgeving waarin je samen met collega’s de uitdagingen kan blijven oppakken.


Hoe vond je je VIP-dag?

Een fantastische dag waar ik in de ochtend met mijn gezin in stijl ben opgehaald en vervolgens verrast ben met een gezamenlijk ontbijt met kantoorcollega’s en afsluitend ‘s avonds een diner waarbij ook een aantal oud-collega’s aanwezig waren.

Heb je een tip voor de jonkies (en nog niet 40 jaar jubilerende) lezers?

Blijf je zelf voortdurend uitdagen en ontwikkelen, met daarnaast aandacht voor je collega’s en loyaliteit naar de organisatie.

 
 

 

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

U kunt zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief Logchischerwijs.

Deel dit bericht
Lees hier meer nieuws over onze activiteiten en projecten
30 mei 2024
Uitslag van de 17e OVNH bekend
Op de finaleavond van de 17e editie van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland (OVNH) was ons volledige managementteam in galakleding aanwezig.
Lees meer »
7 mei 2024
Wij gaan werkkleding recyclen!
Wij zijn trots om aan te kondigen dat we vanaf nu onze werkkleding recyclen via de Workman Recycle-ton op aanraden van onze kledingleverancier Verfgroothandel Plug BV! Met deze stap dragen we actief bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van duurzaamheid.
Lees meer »
1 mei 2024
Campagne Traineeship Logchies x Rochdale gestart!
We zijn verheugd om de lancering van ons nieuwe traineeship programma van Logchies en Woningstichting Rochdale Amsterdam aan te kondigen! Dit is de perfecte kans voor jong talent om zich te verdiepen in ketensamenwerking, gevelonderhoud en de renovatie van vastgoed.
Lees meer »