17 juli 2017

Resultaat gericht samenwerken met Rochdale

Rochdale mutatie en reparatie

De komende vijf jaar gaan we het mutatie- en reparatieonderhoud voor opdrachtgever Rochdale verzorgen. Pieter de Boer, manager Dagelijks Onderhoud: “Logchies en Rochdale gaan het samen maken”. Per 1 juni jl. zijn we gestart. Na een uitgebreide selectieprocedure heeft Rochdale voor Logchies gekozen als één van de vier contractpartners voor het mutatie- en reparatieonderhoud van het bezit van Rochdale.

Kijkje in de keuken

De samenwerking bevindt zich op dit moment in de contract- en implementatiefase. Door een nauwere samenwerking leren alle partijen elkaar beter kennen om de richting en inrichting goed vorm te kunnen geven. We delen kennis, nemen ‘een kijkje bij elkaar in de keuken’ en bespreken projectgebonden en -ongebonden vragen en knelpunten. De eerste opdrachten worden nu uitgevoerd. Op gezette tijden vind evaluatie plaats.

Paulina Logchies: “We zijn trots op het vertrouwen van Rochdale. Met de uitbreiding van het dienstenaanbod bij Rochdale complementeert Logchies haar samenwerking met Rochdale naar een totaalonderhoudsbedrijf op het gebied van onderhoud, verbetering en verduurzaming.”


Voordeel van vaste klantteams 

Door de geboden continuïteit voor het reparatie- en mutatie onderhoud kan het klantteam van Logchies zich verder specialiseren in de werkvoorraad van Rochdale. Zo ontstaat een workflow wat de efficiency ten goede zal komen voor alle partijen. De klantteams bestaan uit vaste medewerkers, vanuit Logchies en haar vaste ketenpartners. Het klantteam heeft regelmatig overleg. Tijdens de dag- en weekstarten worden op kantoor en op de werkvloer onder andere de communicatie, bewonerstevredenheid, de voortgang van de projecten en verbeterpunten besproken. Zo ontstaat er een goede samenwerking en kunnen we de wederzijdse processen integreren.

VastgoedadviseurAmsterdam

Doordat Logchies reeds met Rochdale samenwerkt op het gebied van planmatig onderhoud en renovatie (F&G labels) hebben wij vanuit alle disciplines zicht op het benodigde onderhoud en kunnen wij Rochdale adviseren op het gebied van vastgoedbeheer. Deze integrale samenwerking zal naar de toekomst toe zeker haar vruchten afwerpen.  

Samen ondernemen

Paulina: “Logchies gelooft in samen ondernemen, met opdrachtgevers, co-makers, ketenpartners, leveranciers en andere stakeholders. Wij hebben ruime ervaring met deze nieuwe manier van strategisch samenwerken bij meerdere opdrachtgevers. Deze ervaring zullen wij inzetten bij de samenwerking met de co-makers en Rochdale, met als uiteindelijk doel onze gezamenlijke visie en doelen op elkaar af te stemmen  termijn en tevens op korte termijn de implementatie zo soepel mogelijk te laten verlopen en het proces met alle betrokkenen te optimaliseren. Wij hebben er zin in!”

 

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

U kunt zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief Logchischerwijs.

Deel dit bericht
Lees hier meer nieuws over onze activiteiten en projecten
30 mei 2024
Uitslag van de 17e OVNH bekend
Op de finaleavond van de 17e editie van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland (OVNH) was ons volledige managementteam in galakleding aanwezig.
Lees meer »
7 mei 2024
Wij gaan werkkleding recyclen!
Wij zijn trots om aan te kondigen dat we vanaf nu onze werkkleding recyclen via de Workman Recycle-ton op aanraden van onze kledingleverancier Verfgroothandel Plug BV! Met deze stap dragen we actief bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van duurzaamheid.
Lees meer »
1 mei 2024
Campagne Traineeship Logchies x Rochdale gestart!
We zijn verheugd om de lancering van ons nieuwe traineeship programma van Logchies en Woningstichting Rochdale Amsterdam aan te kondigen! Dit is de perfecte kans voor jong talent om zich te verdiepen in ketensamenwerking, gevelonderhoud en de renovatie van vastgoed.
Lees meer »