9 oktober 2017

Vervolg bouwteam samenwerking Staalmanplein

Staalmanpleinbuurt

Ron Bloomaard, manager projecten bij de Alliantie en Paulina Logchies, algemeen directeur van Logchies renovatie en onderhoud bv, ondertekenen de overeenkomst en continueren daarmee de bouwteam samenwerking. De locomotief met twee wagons op de foto staat symbool voor de koppeling van het team Anton Struikbuurt aan het vervolgproject in de Staalmanpleinbuurt te Amsterdam.

De reis vervolgen

De partijen zijn al enige tijd onderweg in de samenwerking voor het renovatie- en mutatieproject Anton Struikbuurt in Amsterdam. Het gehele team is goed op elkaar ingespeeld en vertrouwd met elkaar en met de kwaliteitseisen van de Alliantie. Door de ondertekening van de overeenkomst kan de reis voor Staalmanplein fase 3A worden vervolgd met hetzelfde team, zodat er optimaal voordeel uit de samenwerking behaald kan worden voor alle betrokken partijen.
 
Marcel Grootenboer, projectmanager de Alliantie “Met de continuering van de samenwerking in dezelfde formatie kunnen we de verbeter- en leerpunten oppakken. Zo kunnen we de opgedane ervaring en kennis meteen doorzetten naar het project Staalmanplein. Dat stelt het team in staat om een efficiencyslag maken en het proces verder optimaliseren.”
 

Meer informatie 

De Alliantie vernieuwt de buurt vóór en mét de huidige bewoners. De vernieuwing vindt plaats in fases en wordt naar verwachting in 2020 afgerond. Kijk voor meer informatie op http://www.staalmanplein.nl/. Wilt u meer informatie over de ervaring en visie van Logchies m.b.t. bouwteam samenwerking en renovatie? Neem dan contact op met commercieel manager Cor Been via corbeen@logchies.nl.  

 

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

U kunt zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief Logchischerwijs.

Deel dit bericht
Lees hier meer nieuws over onze activiteiten en projecten
8 juni 2022
De Alliantie kiest voor circulaire keukens bij mutatiewoningen
Het is de ‘NXT-step’ binnen de duurzaamheidsambities van de Alliantie en Logchies met opschaling van circulaire keukens binnen mutatieonderhoud.
Lees meer »
23 mei 2022
Feestelijke afsluiting transformatie Staalmanpleinbuurt
Trots op het resultaat van onze duurzame samenwerking met de Alliantie in de Staalmanpleinbuurt. Tijd voor feest met de bewoners en omwonenden.
Lees meer »
19 april 2022
Door het visueel maken van data kunnen we steeds efficiënter werken
“Door data en het visueel maken van data kunnen we steeds efficiënter en effectiever werken. Spotr is voor ons een van de ontwikkelingen waarin we geloven."
Lees meer »