9 oktober 2017

Vervolg bouwteam samenwerking Staalmanplein

Staalmanpleinbuurt

Ron Bloomaard, manager projecten bij de Alliantie en Paulina Logchies, algemeen directeur van Logchies renovatie en onderhoud bv, ondertekenen de overeenkomst en continueren daarmee de bouwteam samenwerking. De locomotief met twee wagons op de foto staat symbool voor de koppeling van het team Anton Struikbuurt aan het vervolgproject in de Staalmanpleinbuurt te Amsterdam.

De reis vervolgen

De partijen zijn al enige tijd onderweg in de samenwerking voor het renovatie- en mutatieproject Anton Struikbuurt in Amsterdam. Het gehele team is goed op elkaar ingespeeld en vertrouwd met elkaar en met de kwaliteitseisen van de Alliantie. Door de ondertekening van de overeenkomst kan de reis voor Staalmanplein fase 3A worden vervolgd met hetzelfde team, zodat er optimaal voordeel uit de samenwerking behaald kan worden voor alle betrokken partijen.
 
Marcel Grootenboer, projectmanager de Alliantie “Met de continuering van de samenwerking in dezelfde formatie kunnen we de verbeter- en leerpunten oppakken. Zo kunnen we de opgedane ervaring en kennis meteen doorzetten naar het project Staalmanplein. Dat stelt het team in staat om een efficiencyslag maken en het proces verder optimaliseren.”
 

Meer informatie 

De Alliantie vernieuwt de buurt vóór en mét de huidige bewoners. De vernieuwing vindt plaats in fases en wordt naar verwachting in 2020 afgerond. Kijk voor meer informatie op http://www.staalmanplein.nl/. Wilt u meer informatie over de ervaring en visie van Logchies m.b.t. bouwteam samenwerking en renovatie? Neem dan contact op met commercieel manager Cor Been via corbeen@logchies.nl.  

 

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

U kunt zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief Logchischerwijs.

Deel dit bericht
Lees hier meer nieuws over onze activiteiten en projecten
8 februari 2024
Samen duurzaam renoveren op het GWL-terrein
Voor woningstichting Rochdale zijn wij momenteel bezig met een verduurzamingsproject op het GWL-terrein in Amsterdam.
Lees meer »
1 februari 2024
Handen uit de mouwen bij project Nieuwe Oosterburgerdwarsstraat in Amsterdam
Opvallend bezoek bij het Nieuwe Oosterburgerdwarsstraat-project in Amsterdam! Jan-Willem Sijrier, Manager Partnerships en Innovatie van woningcorporatie de Alliantie, en Paulina Logchies, Algemeen Directeur van Logchies Renovatie & Onderhoud, hebben gisteren ervaren hoe het is om actief deel te nemen aan de werkzaamheden van het project.
Lees meer »
18 december 2023
Bewoners en omwonenden genieten van oliebollentraktatie
De bewoners van de huurwoningen van Woonwaard in Sint Pancras werden ter afsluiting van het Isolatiespoorproject getrakteerd op heerlijke oliebollen.
Lees meer »