9 oktober 2017

Vervolg bouwteam samenwerking Staalmanplein

Staalmanpleinbuurt

Ron Bloomaard, manager projecten bij de Alliantie en Paulina Logchies, algemeen directeur van Logchies renovatie en onderhoud bv, ondertekenen de overeenkomst en continueren daarmee de bouwteam samenwerking. De locomotief met twee wagons op de foto staat symbool voor de koppeling van het team Anton Struikbuurt aan het vervolgproject in de Staalmanpleinbuurt te Amsterdam.

De reis vervolgen

De partijen zijn al enige tijd onderweg in de samenwerking voor het renovatie- en mutatieproject Anton Struikbuurt in Amsterdam. Het gehele team is goed op elkaar ingespeeld en vertrouwd met elkaar en met de kwaliteitseisen van de Alliantie. Door de ondertekening van de overeenkomst kan de reis voor Staalmanplein fase 3A worden vervolgd met hetzelfde team, zodat er optimaal voordeel uit de samenwerking behaald kan worden voor alle betrokken partijen.
 
Marcel Grootenboer, projectmanager de Alliantie “Met de continuering van de samenwerking in dezelfde formatie kunnen we de verbeter- en leerpunten oppakken. Zo kunnen we de opgedane ervaring en kennis meteen doorzetten naar het project Staalmanplein. Dat stelt het team in staat om een efficiencyslag maken en het proces verder optimaliseren.”
 

Meer informatie 

De Alliantie vernieuwt de buurt vóór en mét de huidige bewoners. De vernieuwing vindt plaats in fases en wordt naar verwachting in 2020 afgerond. Kijk voor meer informatie op http://www.staalmanplein.nl/. Wilt u meer informatie over de ervaring en visie van Logchies m.b.t. bouwteam samenwerking en renovatie? Neem dan contact op met commercieel manager Cor Been via corbeen@logchies.nl.  

 

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

U kunt zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief Logchischerwijs.

Deel dit bericht
Lees hier meer nieuws over onze activiteiten en projecten
14 oktober 2021
Logchies genomineerd voor de ABN AMRO Duurzame top 50
Vind jij dat wij deze felbegeerde titel verdienen? Help ons dan door op Logchies renovatie en onderhoud te stemmen via de link in dit artikel.
Lees meer »
30 augustus 2021
Diversiteit in de bouw moet komen uit verschillende branches
Paulina Logchies is genomineerd voor Bouwvrouw 2021. Lees hier het interview over haar visie op slimmer transformeren en onderhouden van bestaande bouw.
Lees meer »
22 juli 2021
Sterke staaltjes van circulair renovatieproject Staalmanplein
Samen met de Alliantie hebben we de brug van denken naar doen kunnen slaan. Bekijk hier de korte films over de transformatie van het Staalmanplein.
Lees meer »