Nieuws over onze activiteiten, marktontwikkelingen en innovaties

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over onze projecten en de ontwikkelingen in de markt? Volg ons dan via social media en meld u HIER AAN voor de nieuwsbrief Logchischerwijs. Onze nieuwsbrief verschijnt ten minste vier keer per jaar. 

12 juli 2018
Intersectorale stagemaand ‘jouw baan, mijn baan’
Met vier stageplaatsen heeft Logchies deelgenomen aan de stagemaand van Project Loopbaan. Dat heeft wederzijds enthousiaste reacties opgeleverd.
Lees meer »
17 mei 2018
Meewerkdagen: Paulina Logchies ervaart 'het echte werk’
Kantoorcollega’s draaien een dag mee bij de collega's in 't veld en vice versa. Dat levert mooie praktijkverhalen op. Zo ook voor Paulina Logchies...
Lees meer »
13 april 2018
Meters maken bij XXL project Gravestein van Rochdale
De tien etages tellende galerijflat Gravestein is met 439 woningen één van de allergrootste wooncomplexen in de Bijlmermeer. Techniek, planning en logistiek wegen zwaar bij dit project.
Lees meer »
13 april 2018
Werken in de bouw is leuk, dat wil ik vertellen én laten zien!
Even voorstellen: Tamara de Graaff, HR Manager: ‘Een organisatie als de onze kan veel bijdragen aan positieve PR op de arbeidsmarkt’
Lees meer »
12 april 2018
Eigen Haard nieuwe opdrachtgever voor Mutatie Onderhoud
Ruime ervaring, minimaal 500 mutaties per jaar en de mogelijkheid tot volledige systeemontkoppeling waren een aantal van de selectiecriteria.
Lees meer »
11 april 2018
Ontwikkeling basistraining met en voor de Alliantie
Samenwerkingen zijn als een rijdende trein. Gezamenlijke training met opdrachtgever en co-makers zorgt voor snelle inzetbaarheid nieuwe medewerkers.
Lees meer »
10 april 2018
Feestelijk moment met Elan Wonen bij start werkzaamheden
Na een intensieve voorbereiding is het mooi om gezamenlijk de start te vieren van de werkzaamheden aan 95 woningen in de Slachthuisbuurt te Haarlem.
Lees meer »
25 januari 2018
VMBO Scholiere voor een dag 'de baas' van Logchies
Tijdens de ‘JINC Baas van Morgen’ donderdag 25 januari 2018 stond algemeen directeur Paulina Logchies voor één dag haar stoel af aan een VMBO scholiere.
Lees meer »
20 december 2017
Wij zijn trots op zoveel blije bewoners!
We kregen weer zoveel leuke reacties en kerstwensen van bewoners dat we deze echt even willen delen... Want, daar doen we het voor!!!
Lees meer »
1234567