20 maart 2023

Woensdag 29 maart: de jaarlijkse Bewust Veilig-dag

Bewust Veilig-dag 29 maart: wij doen mee!

Bewust Veilig is een intitiatief van o.a. Bouwend Nederland, Techniek Nederland, Onderhoud NL, Aannemersfederatie Nederland. Zij hebben de handen ineengeslagen om jaarlijks op de derde woensdag in maart Bewust Veilig te zijn. Bedrijven in de bouw en infrastructuur staan deze dag (extra) stil bij Veilig Werken. De motivatie van de campagne is dat iedereen aan het eind van de werkdag weer gezond en veilig naar huis moet kunnen. Wij doen daar uiteraard graag aan mee.

Veiligheid verdient prioriteit!

We weten het allemaal: veiligheid verdient alle aandacht. Toch kunnen we er altijd nog meer aandacht aan besteden. Woensdag 29 maart zien wij daarom als een mooi moment om veiligheid extra onder de aandacht te brengen. Want, het is van belang dat we ons iedere dag bewust zijn van het thema veiligheid en dat we de focus houden op NUL ongevallen. Dat geldt voor iedere medewerker in ons bedrijf en in de keten (klant en onderaannemers).

Vandaag extra aandacht voor veiligheid

Om extra ‘Bewust Veilig’ te zijn, hebben we de Bewust Veilig-krant laten drukken. Deze krant wordt samen met een poster met nieuwe veiligheidinstructies en een flyer voor een fotowedstrijd verspreid op de diverse projectlocaties en kantoren. Met de fotowedstrijd willen wij de medewerkers aansporen om een foto te maken van een veilige werksituatie. De winnaar krijgt een slipcursus op het circuit van Zandvoort cadeau!
Er zijn deze dag ook online toolboxen beschikbaar met diverse veiligheidsonderwerpen die de verschillende teams binnen Logchies kunnen volgen. Daarnaast is er ook een VR Toolbox beschikbaar. Het thema van de toolbox is werken op hoogte. Meer weten over de VR Toolbox, lees hier ons nieuwsbericht. 

Meer informatie over de campagne Bewust Veilig is hier te vinden: Bewustveilig.com Deel dit bericht
3 meest recente artikelen
11 juli 2023
Ontwerpfestival in Alkmaar groot succes
Het festival vond plaats voor de bewoners van 240 sociale huurwoningen. Een ludieke manier om ze te betrekken bij de plannen voor hun woningen.
Lees meer »
14 juni 2023
Wij zetten bewoners extra in het zonnetje!
Rondom de Dag van de Bouw bedanken wij de bewoners van onze projecten voor hun medewerking door ze in het zonnetje te zetten met zonnebloemen.
Lees meer »
17 april 2023
Vijfjarige samenwerkingsovereenkomst met Stadgenoot
Samen met vijf andere co-makers gaat Logchies gemiddeld 500 woningen per jaar van woningcorporatie Stadgenoot in Amsterdam verbeteren en verduurzamen.
Lees meer »
Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van totaalonderhoud. Onze producten en diensten stemmen wij af op uw behoefte. Wij denken graag mee en leveren maatwerk, zowel inspanningsgericht als resultaatgericht. Bel voor een informatief gesprek met Cor Been via 0251-264083 of 06-30837204, of vul uw gegevens in op het contactformulier, dan nemen wij even contact met u op.
Wij denken graag met u mee!