8 februari 2023

Samen steeds beter worden vanuit duurzame relaties

VGO-keur opnieuw behaald!

Logchies renovatie en onderhoud heeft wederom het VGO-Keur verkregen voor alle disciplines: gevel, dak, interieur en installatie. Deze certificering hebben wij mede behaald door de duurzame en resultaatgerichte samenwerking met onze opdrachtgevers in alle fasen van het proces. Wij willen onze opdrachtgevers nogmaals bedanken voor de medewerking aan de audit. Samen worden we steeds beter!

Betekenis van het VGO keurmerk voor Logchies

Kiwa heeft Logchies tijdens de audit getoetst op de volgende onderdelen: competenties, projecten, financiën en klanttevredenheid. Het behalen van het keurmerk is een bevestiging voor Logchies dat de organisatie en het kennisniveau van de medewerkers continu in ontwikkeling is op het gebied van Resultaat Gericht Samenwerken (RGS). Het keurmerk bevestigd ook de kracht van de duurzame samenwerking met de opdrachtgevers. Het geeft de opdrachtgevers de garantie dat ze samenwerken met een financieel valide onderhoudsbedrijf.

Jeroen Blom, RGS procesbegeleider binnen Logchies: "Het behalen van het keurmerk is een erkenning voor onze organisatie. Voor onze opdrachtgever is het ook van groot belang. De opdrachtgever werkt graag samen met een partij dat alles op orde heeft. Door het behalen van het VGO keurmerk weet de opdrachtgever dat wij een goed georganiseerd bedrijf zijn."

Foto_Jeroen_kleiner.jpg

                                                  Foto: Jeroen Blom, RGS Procesbegeleider binnen Logchies 


Continue ontwikkeling van groot belang

Het VGO-keurmerk is altijd in ontwikkeling. De competentie scan kent naast gewone competenties ook ontwikkelcompetenties. Tijdens de audit bleek dat Logchies de ontwikkelcompetenties reeds beheerst. Jeroen Blom: "Dit betekent echter niet dat Logchies stopt met ontwikkelen. Wij willen graag met al onze klanten in de toekomst samenwerken via het RGS. Het doel hierbij is het realiseren van een optimaal proces, zowel intern als extern. Het voordeel van RGS is dat er een uniforme werkwijze ontstaat. De opdrachtgever speelt hier ook een belangrijke rol in. Samen maken we aan de voorkant duidelijke afspraken, zodat het proces voor iedereen helder is. Het RGS heeft vele voordelen: het vereenvoudigt processen, je kunt beter registreren en meten, het brengt structuur en efficiency in het werk. Er zijn geen grijze gebieden en overdrachtsdocumenten meer. Als we met RGS werken, dan zijn alle partijen blij: van bewoner tot opdrachtgever."

Investeren in verbeteren

De processen en de dienstverlening worden doorlopend geoptimaliseerd binnen Logchies. De RGS methodiek speelt daarbij een zeer grote rol. In 2023 gaat Logchies door op de ingeslagen weg waarin er stap voor stap verbeterd wordt. Jeroen: "Om het kennisniveau van de medewerkers op het gebied van RGS verder te optimaliseren, biedt Logchies een basistraining RGS aan. Daarnaast werken we binnen Logchies in verbeterteams en hebben we ook een circulair kernteam, dat is een team dat zich bezighoudt met het inbrengen van circulaire alternatieven in de organisatie. Wij zijn leergierig: verbeteren zit in ons DNA en in onze cultuur."

Meer informatie

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact op met Jeroen Blom via jeroenblom@logchies.nl.

Deel dit bericht
3 meest recente artikelen
7 mei 2024
Wij gaan werkkleding recyclen!
Wij zijn trots om aan te kondigen dat we vanaf nu onze werkkleding recyclen via de Workman Recycle-ton op aanraden van onze kledingleverancier Verfgroothandel Plug BV! Met deze stap dragen we actief bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van duurzaamheid.
Lees meer »
1 mei 2024
Campagne Traineeship Logchies x Rochdale gestart!
We zijn verheugd om de lancering van ons nieuwe traineeship programma van Logchies en Woningstichting Rochdale Amsterdam aan te kondigen! Dit is de perfecte kans voor jong talent om zich te verdiepen in ketensamenwerking, gevelonderhoud en de renovatie van vastgoed.
Lees meer »
24 april 2024
Succesvolle Onboarding middag voor Team Isolatiespoor
Verleden week hebben we samen met Woonwaard en Lenferink Vastgoedonderhoud een dynamische onboarding middag georganiseerd voor alle nieuwe collega’s binnen het Isolatiespoor team.
Lees meer »
Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van totaalonderhoud. Onze producten en diensten stemmen wij af op uw behoefte. Wij denken graag mee en leveren maatwerk, zowel inspanningsgericht als resultaatgericht. Bel voor een informatief gesprek met Cor Been via 0251-264083 of 06-30837204, of vul uw gegevens in op het contactformulier, dan nemen wij even contact met u op.
Wij denken graag met u mee!