26 oktober 2022

Logchies winnaar NHN Pitch Award 2022!

Logchies winnaar NHN Pitch Award 2022!

Logchies heeft de NHN Pitch Award 2022 gewonnen! Paulina Logchies heeft tijdens de NHN Business Awards aangetoond dat Logchies hèt pitchbedrijf van Noord-Holland Noord is. Daarnaast heeft Logchies een eervolle tweede plaats behaald in de strijd om de Business Award Grootbedrijf.

“Ik had totaal niet verwacht dat wij de Pitch Award zouden winnen. Het was een complete verrassing, echt de kers op de taart!” aldus Paulina. “Wij hebben als bedrijf de laatste jaren veel gepitcht voor de continuïteit bij onze opdrachtgevers voor duurzame samenwerkingscontracten. We hebben een goed onderscheidend verhaal met elkaar. Maar belangrijker nog, wij maken waar wat we vanuit onze bedrijfsmissie ‘Goed voor Elkaar! beloven.”


Tweede plaats Business Award Grootbedrijf

“Ook de tweede plaats voor de Business Award Grootbedrijf is een mooie overwinning. Dat GP Groot heeft gewonnen, lag in de lijn van de verwachting,” vertelt Paulina, “Logchies is inmiddels een bekende en goede naam in de regio. De medewerkers zijn de kracht van onze organisatie, wij zijn een aantrekkelijk bedrijf voor nieuwe werknemers. Er werkt inmiddels een grote diversiteit aan mensen en beroepen binnen ons bedrijf. Samen werken we in klantteams, en continu leren en verbeteren zit echt in onze cultuur, ons DNA. De tweede plaats zien wij dan ook als een erkenning voor ons familiebedrijf.”

Image.jpg

Winnaars van NHN Business Awards 2022

De verkiezing voor ondernemers boven het Noordzeekanaal werd dit jaar voor de negende keer in de Cultuurkoepel in Heiloo gehouden. De winnaars waren als volgt: Bas Koeten Racing b.v. (MKB Klein), Intures BV (MKB Midden), GP Groot recycling (Grootbedrijf) en Green Simplicity B.V. (Thema Award Energietransitie). De Publieks Award ging naar Brouwerij Egmond en de Pitch Award naar Logchies.

 

 

Deel dit bericht
3 meest recente artikelen
9 september 2022
Feestelijke oplevering eerste 170 woningen Woonwaard isolatiespoor
De bewoners wonen in een gezonde, comfortabele woning met een lager energieverbruik, waarin weer vele jaren met plezier kan worden gewoond.
Lees meer »
8 juni 2022
De Alliantie kiest voor circulaire keukens bij mutatiewoningen
Het is de ‘NXT-step’ binnen de duurzaamheidsambities van de Alliantie en Logchies met opschaling van circulaire keukens binnen mutatieonderhoud.
Lees meer »
23 mei 2022
Feestelijke afsluiting transformatie Staalmanpleinbuurt
Trots op het resultaat van onze duurzame samenwerking met de Alliantie in de Staalmanpleinbuurt. Tijd voor feest met de bewoners en omwonenden.
Lees meer »
Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van totaalonderhoud. Onze producten en diensten stemmen wij af op uw behoefte. Wij denken graag mee en leveren maatwerk, zowel inspanningsgericht als resultaatgericht. Bel voor een informatief gesprek met Cor Been via 0251-264083 of 06-30837204, of vul uw gegevens in op het contactformulier, dan nemen wij even contact met u op.
Wij denken graag met u mee!