Nieuws over onze activiteiten, marktontwikkelingen en innovaties

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over onze projecten en de ontwikkelingen in de markt? Volg ons dan via social media en meld u HIER AAN voor de nieuwsbrief Logchischerwijs. Onze nieuwsbrief verschijnt ten minste vier keer per jaar. 

28 juni 2017
Acht basisschoolleerlingen op bliksemstage bij Logchies
Dinsdagochtend 27 juni hadden we bij Logchies acht extra collega’s op kantoor! Vier meisjes en vier jongens, van basisschool de Sterrekijker uit Beverwijk, kwamen ‘ervaren hoe het werkt’
Lees meer »
28 juni 2017
Bewoners Parteon geven  een mooie 7 als tevredenheidscijfer
Bewoners van de onlangs opgeleverde gerenoveerde woningen in de Bloemenbuurt merken het verschil in de energierekening en comfort. 
Lees meer »
10 juni 2017
Kleurenplan voor verzorgd Wonen van Evean
Zorgorganisatie Evean ontwikkelde en realiseerde het concept Verzorgd Wonen. Logchies verzorgde de uitvoering van het Sigma kleurenplan.
Lees meer »
29 mei 2017
De Alliantie geeft vervolg aan ketensamenwerking G-Sequent met Logchies en co-makers
De zes onderhoudsbedrijven, die zorgen voor het gevelonderhoud van het bezit van de Alliantie, ondertekenden gezamenlijk het vervolgcontract.
Lees meer »
24 april 2017
Slimme logistiek steigerblokken 'hartje van de pijp' Amsterdam
De slimme logistiek en routing van de steigerblokken bij project voor VVE Beheer Amsterdam zorgt voor goede doorstroom en beperkte hinder voor bewoners.
Lees meer »
20 april 2017
Woningwijzer zorgt voor optimaal gebruik nieuwe installaties
De bewoners van de 259 woningen van Rochdale aan het Bezaanjachtplein ontvangen bij oplevering een gebruikershandleiding met besparingstips en tips voor het gebruik en het onderhoud van de vernieuwde onderdelen in de woning.
Lees meer »
20 april 2017
Samenwerking meerdere disciplines projectlocatie Wormerveer
Vanuit meerdere disciplines voeren we werkzaamheden uit voor Parteon in Wormerveer. Dat biedt veel voordelen.
Lees meer »
7 december 2016
Groot onderhoud gemeentelijk monument Columbusplein
Voor het groot onderhoud aan gemeentelijk monument Columbusplein kiest de Key kiest voor slim en snel proces met weinig hinder voor bewoners.
Lees meer »
6 december 2016
Met Rochdale samen werken aan duurzaam wonen
De ketensamenwerkingsovereenkomst voor het grootste duurzaamheidsproject van Rochdale werd op ludieke wijze ondertekend.
Lees meer »
123456789