Nieuws over onze activiteiten, marktontwikkelingen en innovaties

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over onze projecten en de ontwikkelingen in de markt? Volg ons dan via social media en meld u HIER AAN voor de nieuwsbrief Logchischerwijs. Onze nieuwsbrief verschijnt ten minste vier keer per jaar. 

5 oktober 2018
Dikke voldoende van bewoners voor uitvoering renovatiewerkzaamheden te Hilversum
Mede dankzij de inzet van onze wijkconciërge Willem zijn we gemiddeld met een 8 als tevredenheidscijfer beoordeeld door de bewoners. Daar zijn wij trots op!
Lees meer »
18 juli 2018
Digitale opname houtrot en duurzame houtsanering
Houtrotherstel is een efficiënte en duurzame oplossing en een specialisme waar wij trots op zijn, teamleider Manfred Wachter vertelt waarom.
Lees meer »
12 juli 2018
Intersectorale stagemaand ‘jouw baan, mijn baan’
Met vier stageplaatsen heeft Logchies deelgenomen aan de stagemaand van Project Loopbaan. Dat heeft wederzijds enthousiaste reacties opgeleverd.
Lees meer »
17 mei 2018
Meewerkdagen: Paulina Logchies ervaart 'het echte werk’
Kantoorcollega’s draaien een dag mee bij de collega's in 't veld en vice versa. Dat levert mooie praktijkverhalen op. Zo ook voor Paulina Logchies...
Lees meer »
13 april 2018
Meters maken bij XXL project Gravestein van Rochdale
De tien etages tellende galerijflat Gravestein is met 439 woningen één van de allergrootste wooncomplexen in de Bijlmermeer. Techniek, planning en logistiek wegen zwaar bij dit project.
Lees meer »
13 april 2018
Werken in de bouw is leuk, dat wil ik vertellen én laten zien!
Even voorstellen: Tamara de Graaff, HR Manager: ‘Een organisatie als de onze kan veel bijdragen aan positieve PR op de arbeidsmarkt’
Lees meer »
12 april 2018
Eigen Haard nieuwe opdrachtgever voor Mutatie Onderhoud
Ruime ervaring, minimaal 500 mutaties per jaar en de mogelijkheid tot volledige systeemontkoppeling waren een aantal van de selectiecriteria.
Lees meer »
11 april 2018
Ontwikkeling basistraining met en voor de Alliantie
Samenwerkingen zijn als een rijdende trein. Gezamenlijke training met opdrachtgever en co-makers zorgt voor snelle inzetbaarheid nieuwe medewerkers.
Lees meer »
10 april 2018
Feestelijk moment met Elan Wonen bij start werkzaamheden
Na een intensieve voorbereiding is het mooi om gezamenlijk de start te vieren van de werkzaamheden aan 95 woningen in de Slachthuisbuurt te Haarlem.
Lees meer »
1234567891011