13 oktober 2020

Samen veilig doorwerken en blijven samenwerken

Veilig samenwerken

Onze organisatie doet alles wat mogelijk is om op een goede en verantwoorde manier door te werken én samen te blijven werken. We volgen de richtlijnen van het RIVM en het protocol ‘Samen veilig doorwerken’. In navolging van de laatste aanscherping vanuit het kabinet is het uitgangspunt binnen Logchies dat het aantal contactmomenten omlaag moet om de gezondheid met elkaar te waarborgen en het risico op besmetting met het coronavirus te verlagen.

Onze vaklieden en het kantoorpersoneel volgen de richtlijnen van het RIVM en wij vragen ook aan externen om zich te houden aan de volgende instructies:

Projectlocaties

Kantoorgebouw

veilig voorwerken steigerSamen met alle betrokkenen zetten we alles op alles om te voorkomen dat de bouwsector stilvalt.Werkzaamheden worden in principe gewoon uitgevoerd. Onze medewerkers houden zich daarbij strikt aan de bovenvermelde instructies en werken volgens het protocol 'Samen veilig doorwerken'. Het protocol biedt een handreiking voor werkgevers, werknemers en ketenpartners over hoe er op een veilige manier doorgewerkt kan worden, binnen en buiten huis. Dit is belangrijk, omdat duidelijkheid de basis vormt voor veilig werken. Dat zorgt voor continuïteit in de bouwproductie en het behoud van werkgelegenheid. De gedragsregels uit het protocol worden actief naar onze opdrachtgevers, medewerkers en ketenpartners gecommuniceerd.

Samen zorgdragen dat iedereen in de keten veilig door kan werken ‘Goed voor elkaar’.

Lees hier het volledige protocol van Bouwend Nederland: Protocol Samen Veilig doorwerken voor bouw- en technieksector

 

Vragen? Wij zijn telefonisch en digitaal bereikbaar 

Ons kantoor is geopend. Wel vragen wij u zoveel mogelijk telefonisch of via e-mail contact met ons op te nemen. Wanneer u verkouden bent, hoest en/of koorts heeft, vragen wij u ons kantoor niet te bezoeken. Logchies is bereikbaar via 0251 264000 en via info@logchies.nl. Zie ook onze pagina met contactgegevens

 

Wij wensen u en uw naasten veel gezondheid in deze periode.

Deel dit bericht
3 meest recente artikelen
3 juni 2021
Feestelijke afsluiting project De Blomwijck
Woningcorporatie Stadgenoot verduurzaamde samen met Logchies alle 144 woningen en maakte ze in bewoonde staat aardgasvrij.
Lees meer »
29 april 2021
Een puzzelstuk voor Stichting ALS draagt bij aan oplossing
Door te doneren aan Stichting ALS draagt Logchies bij aan een stukje van de grote puzzel voor de oplossing van ALS.
Lees meer »
19 maart 2021
Veilig werken én een veilig thuis: Doe mee met de test!
Bewust Veilig op de werkvloer en thuis! Doe ook de online veiligheidsscan en ontvang tips van de veiligheids-coördinator.
Lees meer »
Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van totaalonderhoud. Onze producten en diensten stemmen wij af op uw behoefte. Wij denken graag mee en leveren maatwerk, zowel inspanningsgericht als resultaatgericht. Bel voor een informatief gesprek met Cor Been via 0251-264083 of 06-30837204, of vul uw gegevens in op het contactformulier, dan nemen wij even contact met u op.
Wij denken graag met u mee!