13 juli 2020

Een (virtueel) kijkje in ons kantoor…

Wat fijn dat jullie er zijn

Ons vernieuwde kantoor is een afspiegeling van onze manier van werken en ons DNA. Daar zijn wij trots op! Het liefst hadden we een persoonlijke rondleiding gegeven aan al onze relaties tijdens de feestelijke (her)opening van ons gerenoveerde bedrijfspand, maar dat is nu helaas niet mogelijk. Daarom hebben we een virtuele rondleiding gemaakt. Kom je ook even kijken?

Bekijk hier de virtuele rondleiding in ons kantoor
kantoorpand

Het werk ging en gaat door…

We hebben elkaar de afgelopen maanden voornamelijk online gezien en gesproken. Het is jammer dat we elkaar al een lange tijd niet écht persoonlijk kunnen ontmoeten, maar op de eerste plaats is het fantastisch en van groot belang dat wij, ondanks de coronacrisis, als sector door kunnen blijven werken! Dankzij de flexibiliteit van onze opdrachtgevers, ketenpartners én medewerkers en het protocol Veilig Doorwerken in de Bouw kunnen we doorgaan. En dat doen we! We hebben maatregelen genomen, overleg met elkaar gevoerd en vooral heel snel geschakeld om tot oplossingen te komen.

Ik ben trots op de gezamenlijke flexibiliteit en ons aanpassingsvermogen. Dit bewijst hoe sterk en wendbaar de sector is. Laten we dit samen vasthouden in de continue ontwikkeling om de verduurzamingsopgave betaalbaar en haalbaar te maken.

De euro’s goed besteden

De coronacrisis heeft zijn weerslag op de economie en de maatschappij. We zijn ons ervan bewust dat de bewoners van de complexen die we onderhouden tot een kwetsbare groep behoren die het zwaar kan krijgen. Het optimaal inzetten van elke besteedbare euro is nu meer dan ooit van belang. We blijven onze keten verbinden en onderzoeken doorlopend alternatieven en innovaties om tot voordelige én duurzame oplossingen te komen. Laten we als belangrijke motor van de economie samen wendbaar, ondernemend, inventief en creatief blijven. Goed voor elkaar!

Bakkie doen?

Gelukkig kunnen we elkaar op dit moment in klein comité weer ontmoeten en bijpraten met een kop koffie. Daarom graag tot ziens in ons kantoor of tijdens een bezoek aan een van de projecten. De koffie staat klaar... 😊.

Een fijne zomer en tot snel!

Paulina Logchies   

M paulinalogchies@logchies.nl | T 06 -10349216

Deel dit bericht
3 meest recente artikelen
13 juli 2020
Circulariteit belangrijk onderdeel van renovatieproject Parteon
Toepassing dakraam van reclaimed hout bespaart grondstoffen en CO2. Bekijk de reis van reclaimed hout naar circulair VELUX dakraam
Lees meer »
30 maart 2020
Protocol samen veilig doorwerken voor bouw- en technieksector
Door het vastgestelde protocol vanuit het Rijk en de sector kunnen we samen zorgdragen dat iedereen in de keten veilig door kan werken ‘Goed voor elkaar’.
Lees meer »
17 maart 2020
Richtlijnen van Logchies in kader van COVID19 virus
We doen alles wat mogelijk is om onze dienstverlening op een goede en verantwoorde manier voort te zetten, conform advies RIVM
Lees meer »
Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van totaalonderhoud. Onze producten en diensten stemmen wij af op uw behoefte. Wij denken graag mee en leveren maatwerk, zowel inspanningsgericht als resultaatgericht. Bel voor een informatief gesprek met Cor Been via 0251-264083 of 06-30837204, of vul uw gegevens in op het contactformulier, dan nemen wij even contact met u op.
Wij denken graag met u mee!