5 december 2017

Namens het Leger des Heils, bedankt!

Ieder jaar jaar organiseert het leger des Heils, voor gezinnen die het niet breed hebben, een sinterklaas- en kerstfeest. Na de succesvolle inzamelingsactie van vorig jaar hebben we samen met Patina Dakdenkers wederom een speelgoedinzamelingsactie gehouden onder onze medewerkers, klanten en leveranciers.

We hebben weer een mooie bijdrage kunnen leveren om het Leger des Heils te helpen. Gezamenlijk hebben we vele kinderen,  in gezinnen die het niet breed hebben, door deze actie weer een extraatje kunnen geven voor de feestdagen. We zijn trots op wat we met elkaar hebben bereikt. Namens het Leger des Heils, Patina Dakdenkers en Logchies renovatie en onderhoud willen we alle deelnemers aan de speelgoedinzamelingsactie weer hartelijk bedanken voor de bijdrage. 

 

sint en kerstmanWilt u meer informatie?

Bij vragen over de speelgoedactie kunt u contact opnemen met: 

Patina Dakdenkers:
Paula Honout ph@patina.nl, telefoonnummer 088 2257212

Logchies renovatie en onderhoud:
Myriam van der Wijk, myriamvanderwijk@logchies.nl, telefoonnummer: 0251 264051

 

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

U kunt zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief Logchischerwijs.

Deel dit bericht
Lees hier meer nieuws over onze activiteiten en projecten
8 juni 2022
De Alliantie kiest voor circulaire keukens bij mutatiewoningen
Het is de ‘NXT-step’ binnen de duurzaamheidsambities van de Alliantie en Logchies met opschaling van circulaire keukens binnen mutatieonderhoud.
Lees meer »
23 mei 2022
Feestelijke afsluiting transformatie Staalmanpleinbuurt
Trots op het resultaat van onze duurzame samenwerking met de Alliantie in de Staalmanpleinbuurt. Tijd voor feest met de bewoners en omwonenden.
Lees meer »
19 april 2022
Door het visueel maken van data kunnen we steeds efficiënter werken
“Door data en het visueel maken van data kunnen we steeds efficiënter en effectiever werken. Spotr is voor ons een van de ontwikkelingen waarin we geloven."
Lees meer »