5 december 2017

Namens het Leger des Heils, bedankt!

Ieder jaar jaar organiseert het leger des Heils, voor gezinnen die het niet breed hebben, een sinterklaas- en kerstfeest. Na de succesvolle inzamelingsactie van vorig jaar hebben we samen met Patina Dakdenkers wederom een speelgoedinzamelingsactie gehouden onder onze medewerkers, klanten en leveranciers.

We hebben weer een mooie bijdrage kunnen leveren om het Leger des Heils te helpen. Gezamenlijk hebben we vele kinderen,  in gezinnen die het niet breed hebben, door deze actie weer een extraatje kunnen geven voor de feestdagen. We zijn trots op wat we met elkaar hebben bereikt. Namens het Leger des Heils, Patina Dakdenkers en Logchies renovatie en onderhoud willen we alle deelnemers aan de speelgoedinzamelingsactie weer hartelijk bedanken voor de bijdrage. 

 

sint en kerstmanWilt u meer informatie?

Bij vragen over de speelgoedactie kunt u contact opnemen met: 

Patina Dakdenkers:
Paula Honout ph@patina.nl, telefoonnummer 088 2257212

Logchies renovatie en onderhoud:
Myriam van der Wijk, myriamvanderwijk@logchies.nl, telefoonnummer: 0251 264051

 

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

U kunt zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief Logchischerwijs.

Deel dit bericht
Lees hier meer nieuws over onze activiteiten en projecten
17 april 2023
Vijfjarige samenwerkingsovereenkomst met Stadgenoot
Samen met vijf andere co-makers gaat Logchies gemiddeld 500 woningen per jaar van woningcorporatie Stadgenoot in Amsterdam verbeteren en verduurzamen.
Lees meer »
20 maart 2023
Woensdag 29 maart: de jaarlijkse Bewust Veilig-dag
Veiligheid verdient alle aandacht. Daarom doen wij ook dit jaar weer mee aan de Bewust Veilig-dag. Immers: Bewust Bezig, Bewust Veilig!
Lees meer »
16 maart 2023
Eerste plaats voor Logchies en Floris op prestatieladder Re-Use
In de samenwerking met Floris Bouwcenter staan wij bovenaan op de prestatieladder van Re-Use bv met onze circulaire leveringen en aankopen.
Lees meer »