21 december 2021

Kom jij jouw passie met ons delen? Bekijk onze vacatures

Film wij zijn Logchies

Bij Logchies werken sportvissers, bakkers, zwemmers, tuinierders, skiërs, zangers, hardlopers, jonge vaders en moeders én opa’s en oma’s… Allemaal mensen met (een) passie! Stuk voor stuk energieke, creatieve, gezellige en zeer gedreven mensen. Met dit fijne team doen we mooi werk. We werken samen voor hetzelfde doel: zorgen voor het beste resultaat voor onze opdrachtgevers en de bewoners.

Goed voor elkaar!

Bij Logchies zorgen we ervoor dat medewerkers op de juiste plek werken én dat ieder doet waar hij of zij goed in is. We werken samen in teams die elkaar inspireren en stimuleren om onze uitdagende en mooie projecten te realiseren. We investeren we graag in de groei van medewerkers en helpen om persoonlijke ambities waar te maken. 

Wat is jouw passie?

Kom jij ook je passie met ons delen? Klik op deze link naar onze werken bij pagina om te kijken welke functie bij jou past. 

 

Deel dit bericht
3 meest recente artikelen
27 januari 2022
15-jarige Estefania voor een dag de baas van Logchies
Leerling Estefania neemt voor een dag de directeursstoel over van Paulina Logchies en zal ervaren hoe het is om de ‘baas’ van Logchies te zijn.
Lees meer »
14 oktober 2021
Logchies genomineerd voor de ABN AMRO Duurzame top 50
Vind jij dat wij deze felbegeerde titel verdienen? Help ons dan door op Logchies renovatie en onderhoud te stemmen via de link in dit artikel.
Lees meer »
4 oktober 2021
Sterke staaltjes van circulair renovatieproject Staalmanplein
Samen met de Alliantie hebben we de brug van denken naar doen kunnen slaan. Bekijk hier de korte films over de transformatie van het Staalmanplein.
Lees meer »
Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van totaalonderhoud. Onze producten en diensten stemmen wij af op uw behoefte. Wij denken graag mee en leveren maatwerk, zowel inspanningsgericht als resultaatgericht. Bel voor een informatief gesprek met Cor Been via 0251-264083 of 06-30837204, of vul uw gegevens in op het contactformulier, dan nemen wij even contact met u op.
Wij denken graag met u mee!