21 december 2021

Kom jij jouw passie met ons delen? Bekijk onze vacatures

Film wij zijn Logchies

Bij Logchies werken sportvissers, bakkers, zwemmers, tuinierders, skiërs, zangers, hardlopers, jonge vaders en moeders én opa’s en oma’s… Allemaal mensen met (een) passie! Stuk voor stuk energieke, creatieve, gezellige en zeer gedreven mensen. Met dit fijne team doen we mooi werk. We werken samen voor hetzelfde doel: zorgen voor het beste resultaat voor onze opdrachtgevers en de bewoners.

Goed voor elkaar!

Bij Logchies zorgen we ervoor dat medewerkers op de juiste plek werken én dat ieder doet waar hij of zij goed in is. We werken samen in teams die elkaar inspireren en stimuleren om onze uitdagende en mooie projecten te realiseren. We investeren we graag in de groei van medewerkers en helpen om persoonlijke ambities waar te maken. 

Wat is jouw passie?

Kom jij ook je passie met ons delen? Klik op deze link naar onze werken bij pagina om te kijken welke functie bij jou past. 

 

Deel dit bericht
3 meest recente artikelen
8 juni 2022
De Alliantie kiest voor circulaire keukens bij mutatiewoningen
Het is de ‘NXT-step’ binnen de duurzaamheidsambities van de Alliantie en Logchies met opschaling van circulaire keukens binnen mutatieonderhoud.
Lees meer »
23 mei 2022
Feestelijke afsluiting transformatie Staalmanpleinbuurt
Trots op het resultaat van onze duurzame samenwerking met de Alliantie in de Staalmanpleinbuurt. Tijd voor feest met de bewoners en omwonenden.
Lees meer »
19 april 2022
Door het visueel maken van data kunnen we steeds efficiënter werken
“Door data en het visueel maken van data kunnen we steeds efficiënter en effectiever werken. Spotr is voor ons een van de ontwikkelingen waarin we geloven."
Lees meer »
Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van totaalonderhoud. Onze producten en diensten stemmen wij af op uw behoefte. Wij denken graag mee en leveren maatwerk, zowel inspanningsgericht als resultaatgericht. Bel voor een informatief gesprek met Cor Been via 0251-264083 of 06-30837204, of vul uw gegevens in op het contactformulier, dan nemen wij even contact met u op.
Wij denken graag met u mee!