21 december 2021

Kom jij jouw passie met ons delen? Bekijk onze vacatures

Film wij zijn Logchies

Bij Logchies werken sportvissers, bakkers, zwemmers, tuinierders, skiërs, zangers, hardlopers, jonge vaders en moeders én opa’s en oma’s… Allemaal mensen met (een) passie! Stuk voor stuk energieke, creatieve, gezellige en zeer gedreven mensen. Met dit fijne team doen we mooi werk. We werken samen voor hetzelfde doel: zorgen voor het beste resultaat voor onze opdrachtgevers en de bewoners.

Goed voor elkaar!

Bij Logchies zorgen we ervoor dat medewerkers op de juiste plek werken én dat ieder doet waar hij of zij goed in is. We werken samen in teams die elkaar inspireren en stimuleren om onze uitdagende en mooie projecten te realiseren. We investeren we graag in de groei van medewerkers en helpen om persoonlijke ambities waar te maken. 

Wat is jouw passie?

Kom jij ook je passie met ons delen? Klik op deze link naar onze werken bij pagina om te kijken welke functie bij jou past. 

 

Deel dit bericht
3 meest recente artikelen
8 februari 2024
Samen duurzaam renoveren op het GWL-terrein
Voor woningstichting Rochdale zijn wij momenteel bezig met een verduurzamingsproject op het GWL-terrein in Amsterdam.
Lees meer »
1 februari 2024
Handen uit de mouwen bij project Nieuwe Oosterburgerdwarsstraat in Amsterdam
Opvallend bezoek bij het Nieuwe Oosterburgerdwarsstraat-project in Amsterdam! Jan-Willem Sijrier, Manager Partnerships en Innovatie van woningcorporatie de Alliantie, en Paulina Logchies, Algemeen Directeur van Logchies Renovatie & Onderhoud, hebben gisteren ervaren hoe het is om actief deel te nemen aan de werkzaamheden van het project.
Lees meer »
18 december 2023
Bewoners en omwonenden genieten van oliebollentraktatie
De bewoners van de huurwoningen van Woonwaard in Sint Pancras werden ter afsluiting van het Isolatiespoorproject getrakteerd op heerlijke oliebollen.
Lees meer »
Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van totaalonderhoud. Onze producten en diensten stemmen wij af op uw behoefte. Wij denken graag mee en leveren maatwerk, zowel inspanningsgericht als resultaatgericht. Bel voor een informatief gesprek met Cor Been via 0251-264083 of 06-30837204, of vul uw gegevens in op het contactformulier, dan nemen wij even contact met u op.
Wij denken graag met u mee!