5 december 2023

Jong talent onderzoekt de S van stage bij Logchies

Het enthousiasmeren van jongeren voor onze sector vinden wij belangrijk. Er heerst immers nog steeds schaarste op de arbeidsmarkt. Door jongeren vroegtijdig te informeren, dragen wij bij aan meer bekendheid en interesse voor de sector. Dat doen wij bijvoorbeeld door gastcolleges te geven over het belang van het werk dat wij doen, namelijk: het verduurzamen van de bestaande bouw, zorgen voor betaalbare en comfortabele woningen én minder CO2-uitstoot in Nederland. Bij Logchies ontdekken stagiairs de variatie van beroepen in onze sector en dat er heel veel mooi en interessant werk is te verzetten. Nu én in de toekomst.

Colin.pngStagiair Colin, opleiding Middenkaderfunctionaris bouw:
 “Door de presentatie van Logchies op mijn school raakte ik geïnteresseerd om hier stage te lopen. Ik blijf hier zes maanden stagelopen. De sfeer bij Logchies is erg gezellig. Mijn leerdoel is om te kijken hoe het werken in de onderhoudssector is. Op dit moment werk ik aan mijn eigen project (energielabel C-woning). Ik word daarbij begeleid door Peter, hij is werkvoorbereider/projectleider. Het is erg gezellig bij Logchies en iedereen wil je helpen als je iets niet snapt.”  
 

 

Stagiair Julian, opleiding Middenkaderfunctionaris Bouwkunde (MTS Bouwkunde):Julian_de_Leeuw.png
Ik zit in mijn derde jaar van de opleiding Middenkaderfunctionaris Bouwkunde (MTS Bouwkunde). Doordat ik mijn derde en vierde jaar combineer ben ik nu ook bezig met mijn afstudeerstage. Ik kwam bij Logchies terecht, omdat Lars Velthuijzen (Planontwikkelaar) en Benjamin Buchi (HR Adviseur) van Logchies een presentatie gaven op mijn opleiding. Ik dacht: "Dit is een tof bedrijf, hier wil ik graag stagelopen." Na een paar sympathieke gesprekken was mijn besluit genomen. De eerste twee weken van mijn stage draai ik mee bij planontwikkeling. Tot eind januari ga ik werken in de werkvoorbereiding en uitvoering. Ik blijf dus een klein half jaar bij Logchies. Logchies is een erg vriendelijk bedrijf en gezellig om te werken. Als je vragen hebt, kun je ze aan iedereen stellen. Bij Logchies zijn ze altijd bezig met vernieuwing en gaan daardoor heel erg met de tijd mee. Ook vind ik de omgang met collega’s erg leuk en er worden ook buiten werktijd, activiteiten georganiseerd zoals bootcamp, padellen en andere leuke uitjes.” 

 Yelina.pngStagiaire Yelina, opleiding Bouwkunde bij het ROC:
“Ik zit nu in het 3e en 4e leerjaar omdat ik mijn opleiding versnelt doe. Logchies kwam langs bij ons op school voor een gastles. Het leek mij een heel leuk bedrijf. Ik heb gevraagd of ik bij Logchies stage kon lopen, en dat was mogelijk! Ik ga 20 weken stagelopen bij Logchies. Ik vind het een erg gezellig en warm bedrijf.  Ik wil graag meer leren over verduurzaming en renovatie. Op dit moment werk ik bij het team Mutatie Onderhoud en heb veel verschillende werkzaamheden, bijvoorbeeld een woning uitwerken maar ook controleren of de werkzaamheden goed lopen.”

Nieuwsgierig hoe wij bij Logchies werken, wil je meer weten over stageplaatsen bij Logchies of zou je graag tijdens een stage onderdeel willen zijn van ons mooie werk? Je bent van harte welkom! Neem contact op met Dennis van der Veen via dennisvanderveen@logchies.nl.

Deel dit bericht
3 meest recente artikelen
7 mei 2024
Wij gaan werkkleding recyclen!
Wij zijn trots om aan te kondigen dat we vanaf nu onze werkkleding recyclen via de Workman Recycle-ton op aanraden van onze kledingleverancier Verfgroothandel Plug BV! Met deze stap dragen we actief bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van duurzaamheid.
Lees meer »
1 mei 2024
Campagne Traineeship Logchies x Rochdale gestart!
We zijn verheugd om de lancering van ons nieuwe traineeship programma van Logchies en Woningstichting Rochdale Amsterdam aan te kondigen! Dit is de perfecte kans voor jong talent om zich te verdiepen in ketensamenwerking, gevelonderhoud en de renovatie van vastgoed.
Lees meer »
24 april 2024
Succesvolle Onboarding middag voor Team Isolatiespoor
Verleden week hebben we samen met Woonwaard en Lenferink Vastgoedonderhoud een dynamische onboarding middag georganiseerd voor alle nieuwe collega’s binnen het Isolatiespoor team.
Lees meer »
Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van totaalonderhoud. Onze producten en diensten stemmen wij af op uw behoefte. Wij denken graag mee en leveren maatwerk, zowel inspanningsgericht als resultaatgericht. Bel voor een informatief gesprek met Cor Been via 0251-264083 of 06-30837204, of vul uw gegevens in op het contactformulier, dan nemen wij even contact met u op.
Wij denken graag met u mee!