7 mei 2024

Wij gaan werkkleding recyclen!

Wij zijn trots om aan te kondigen dat we vanaf nu onze werkkleding recyclen via de Workman Recycle-ton op aanraden van onze kledingleverancier Verfgroothandel Plug BV! Met deze stap dragen we actief bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van duurzaamheid.

In Nederland wordt slechts 45% van het textiel na gebruik gescheiden ingezameld. Terwijl de overheid zich voorbereidt op nieuwe wetgeving om recycling te stimuleren, kiezen wij ervoor om nu al actie te ondernemen. We wachten niet op veranderingen; wij zijn de verandering!

Onze werkkleding wordt zorgvuldig gesorteerd in wel 400 verschillende productcategorieën en beoordeeld op basis van kwaliteit. Goede kwaliteit kleding krijgt een tweede leven door hergebruik. Versleten kleding? Geen zorgen, die wordt door onze recyclingpartners omgezet in nieuwe garen, poetslappen of zelfs isolatiemateriaal.

Door deze kleine, maar belangrijke stappen in circulair ondernemen te nemen, zetten we samen de koers naar een duurzamere toekomst. Elk initiatief telt en wij zijn trots dat we samen met onze partners en klanten deel uitmaken van deze belangrijke verandering.

Deel dit bericht
3 meest recente artikelen
30 mei 2024
Uitslag van de 17e OVNH bekend
Op de finaleavond van de 17e editie van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland (OVNH) was ons volledige managementteam in galakleding aanwezig.
Lees meer »
1 mei 2024
Campagne Traineeship Logchies x Rochdale gestart!
We zijn verheugd om de lancering van ons nieuwe traineeship programma van Logchies en Woningstichting Rochdale Amsterdam aan te kondigen! Dit is de perfecte kans voor jong talent om zich te verdiepen in ketensamenwerking, gevelonderhoud en de renovatie van vastgoed.
Lees meer »
24 april 2024
Succesvolle Onboarding middag voor Team Isolatiespoor
Verleden week hebben we samen met Woonwaard en Lenferink Vastgoedonderhoud een dynamische onboarding middag georganiseerd voor alle nieuwe collega’s binnen het Isolatiespoor team.
Lees meer »
Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van totaalonderhoud. Onze producten en diensten stemmen wij af op uw behoefte. Wij denken graag mee en leveren maatwerk, zowel inspanningsgericht als resultaatgericht. Bel voor een informatief gesprek met Cor Been via 0251-264083 of 06-30837204, of vul uw gegevens in op het contactformulier, dan nemen wij even contact met u op.
Wij denken graag met u mee!