16 november 2020

Platform31 | Staalmanpleinbuurt uitgelicht in projectetalage

Project Staalmanpleinbuurt in Amsterdam Nieuw-West, dat wij mét en vóór de Alliantie ingrijpend renoveren, is uitgelicht in de projectetalage van Platform 31. In de projectetalage worden duurzame renovatieprojecten uitgelicht met als doel een bijdrage te leveren aan kennisontwikkeling op het gebied van circulariteit en klimaatadaptatie. 

Het project is een mooi voorbeeld van het vinden en toepassen van circulaire materialen en oplossingen. Samen met de Alliantie is binnen project Staalmanplein gekozen om in achtentwintig proefwoningen drie woningelementen circulair uit te voeren: circulair sanitair, circulaire dakbedekking en circulaire keukens. 

Reflectie expertpanel platform 31:

“Logchies is in de ogen van het expertpanel een mooi voorbeeld van een commercieel bedrijf dat actief stappen zet richting circulair onderhoud en circulaire renovaties. De panelleden zijn enthousiast over de ambitie van het bedrijf om al in 2023 alle werkzaamheden volledig circulair uit te voeren.”

Bekijk hier de Projectetalage waar het gehele project is uitgelicht: projectetalage Platform 31

 

Meer publicaties: 

Eerste heipaal aangebracht grote poort Staalmanplein

Artikel Renovatietotaal

De Alliantie tekent voor gasloos

Transformatie Staalmanpleinbuurt

 

Meer informatie over circulair renoveren en onderhouden?

Meer weten over onze circulaire stappen?
Neem contact op met Cor Been via telefoonnumer 06-30837204 of e-mail: corbeen@logchies.nl.  

Bekijk hier de volledige nieuwsbrief van november 2020

Deel dit bericht
3 meest recente artikelen
11 juli 2023
Ontwerpfestival in Alkmaar groot succes
Het festival vond plaats voor de bewoners van 240 sociale huurwoningen. Een ludieke manier om ze te betrekken bij de plannen voor hun woningen.
Lees meer »
14 juni 2023
Wij zetten bewoners extra in het zonnetje!
Rondom de Dag van de Bouw bedanken wij de bewoners van onze projecten voor hun medewerking door ze in het zonnetje te zetten met zonnebloemen.
Lees meer »
17 april 2023
Vijfjarige samenwerkingsovereenkomst met Stadgenoot
Samen met vijf andere co-makers gaat Logchies gemiddeld 500 woningen per jaar van woningcorporatie Stadgenoot in Amsterdam verbeteren en verduurzamen.
Lees meer »
Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van totaalonderhoud. Onze producten en diensten stemmen wij af op uw behoefte. Wij denken graag mee en leveren maatwerk, zowel inspanningsgericht als resultaatgericht. Bel voor een informatief gesprek met Cor Been via 0251-264083 of 06-30837204, of vul uw gegevens in op het contactformulier, dan nemen wij even contact met u op.
Wij denken graag met u mee!