16 november 2020

Platform31 | Staalmanpleinbuurt uitgelicht in projectetalage

Project Staalmanpleinbuurt in Amsterdam Nieuw-West, dat wij mét en vóór de Alliantie ingrijpend renoveren, is uitgelicht in de projectetalage van Platform 31. In de projectetalage worden duurzame renovatieprojecten uitgelicht met als doel een bijdrage te leveren aan kennisontwikkeling op het gebied van circulariteit en klimaatadaptatie. 

Het project is een mooi voorbeeld van het vinden en toepassen van circulaire materialen en oplossingen. Samen met de Alliantie is binnen project Staalmanplein gekozen om in achtentwintig proefwoningen drie woningelementen circulair uit te voeren: circulair sanitair, circulaire dakbedekking en circulaire keukens. 

Reflectie expertpanel platform 31:

“Logchies is in de ogen van het expertpanel een mooi voorbeeld van een commercieel bedrijf dat actief stappen zet richting circulair onderhoud en circulaire renovaties. De panelleden zijn enthousiast over de ambitie van het bedrijf om al in 2023 alle werkzaamheden volledig circulair uit te voeren.”

Bekijk hier de Projectetalage waar het gehele project is uitgelicht: projectetalage Platform 31

 

Meer publicaties: 

Eerste heipaal aangebracht grote poort Staalmanplein

Artikel Renovatietotaal

De Alliantie tekent voor gasloos

Transformatie Staalmanpleinbuurt

 

Meer informatie over circulair renoveren en onderhouden?

Meer weten over onze circulaire stappen?
Neem contact op met Cor Been via telefoonnumer 06-30837204 of e-mail: corbeen@logchies.nl.  

Bekijk hier de volledige nieuwsbrief van november 2020

Deel dit bericht
3 meest recente artikelen
30 mei 2024
Uitslag van de 17e OVNH bekend
Op de finaleavond van de 17e editie van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland (OVNH) was ons volledige managementteam in galakleding aanwezig.
Lees meer »
7 mei 2024
Wij gaan werkkleding recyclen!
Wij zijn trots om aan te kondigen dat we vanaf nu onze werkkleding recyclen via de Workman Recycle-ton op aanraden van onze kledingleverancier Verfgroothandel Plug BV! Met deze stap dragen we actief bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van duurzaamheid.
Lees meer »
1 mei 2024
Campagne Traineeship Logchies x Rochdale gestart!
We zijn verheugd om de lancering van ons nieuwe traineeship programma van Logchies en Woningstichting Rochdale Amsterdam aan te kondigen! Dit is de perfecte kans voor jong talent om zich te verdiepen in ketensamenwerking, gevelonderhoud en de renovatie van vastgoed.
Lees meer »
Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van totaalonderhoud. Onze producten en diensten stemmen wij af op uw behoefte. Wij denken graag mee en leveren maatwerk, zowel inspanningsgericht als resultaatgericht. Bel voor een informatief gesprek met Cor Been via 0251-264083 of 06-30837204, of vul uw gegevens in op het contactformulier, dan nemen wij even contact met u op.
Wij denken graag met u mee!