16 november 2020

Platform31 | Staalmanpleinbuurt uitgelicht in projectetalage

Project Staalmanpleinbuurt in Amsterdam Nieuw-West, dat wij mét en vóór de Alliantie ingrijpend renoveren, is uitgelicht in de projectetalage van Platform 31. In de projectetalage worden duurzame renovatieprojecten uitgelicht met als doel een bijdrage te leveren aan kennisontwikkeling op het gebied van circulariteit en klimaatadaptatie. 

Het project is een mooi voorbeeld van het vinden en toepassen van circulaire materialen en oplossingen. Samen met de Alliantie is binnen project Staalmanplein gekozen om in achtentwintig proefwoningen drie woningelementen circulair uit te voeren: circulair sanitair, circulaire dakbedekking en circulaire keukens. 

Reflectie expertpanel platform 31:

“Logchies is in de ogen van het expertpanel een mooi voorbeeld van een commercieel bedrijf dat actief stappen zet richting circulair onderhoud en circulaire renovaties. De panelleden zijn enthousiast over de ambitie van het bedrijf om al in 2023 alle werkzaamheden volledig circulair uit te voeren.”

Bekijk hier de Projectetalage waar het gehele project is uitgelicht: projectetalage Platform 31

 

Meer publicaties: 

Eerste heipaal aangebracht grote poort Staalmanplein

Artikel Renovatietotaal

De Alliantie tekent voor gasloos

Transformatie Staalmanpleinbuurt

 

Meer informatie over circulair renoveren en onderhouden?

Meer weten over onze circulaire stappen?
Neem contact op met Cor Been via telefoonnumer 06-30837204 of e-mail: corbeen@logchies.nl.  

Bekijk hier de volledige nieuwsbrief van november 2020

Deel dit bericht
3 meest recente artikelen
8 juni 2022
De Alliantie kiest voor circulaire keukens bij mutatiewoningen
Het is de ‘NXT-step’ binnen de duurzaamheidsambities van de Alliantie en Logchies met opschaling van circulaire keukens binnen mutatieonderhoud.
Lees meer »
23 mei 2022
Feestelijke afsluiting transformatie Staalmanpleinbuurt
Trots op het resultaat van onze duurzame samenwerking met de Alliantie in de Staalmanpleinbuurt. Tijd voor feest met de bewoners en omwonenden.
Lees meer »
19 april 2022
Door het visueel maken van data kunnen we steeds efficiënter werken
“Door data en het visueel maken van data kunnen we steeds efficiënter en effectiever werken. Spotr is voor ons een van de ontwikkelingen waarin we geloven."
Lees meer »
Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van totaalonderhoud. Onze producten en diensten stemmen wij af op uw behoefte. Wij denken graag mee en leveren maatwerk, zowel inspanningsgericht als resultaatgericht. Bel voor een informatief gesprek met Cor Been via 0251-264083 of 06-30837204, of vul uw gegevens in op het contactformulier, dan nemen wij even contact met u op.
Wij denken graag met u mee!