20 november 2020

Tekenen voor samenwerking Woonwaard Isolatiecirkel

Logchies Woonwaard

De eerste stap voor de isolatie van 1500 woningen is gezet met het tekenen van de intentieovereenkomst voor de Isolatiecirkel.

Na een intensief selectieproces heeft Woonwaard twee ketenpartners geselecteerd die de opgave voor de huurders gaat uitvoeren. Op maar liefst zeven onderdelen heeft Logchies samen met Lenferink haar meerwaarde aangetoond. De selectiecriteria waren gebaseerd op onder andere de volgende thema’s: Samenwerking, TCO, Data, Bewonerstevredenheid, Duurzaamheid en Kwaliteit.

Op basis van referenties, de ingediende visies en interviews heeft Woonwaard gekozen voor Logchies en Lenferink om de opgave uit te voeren en in de komende vijf jaar 1500 woningen te isoleren. Met het isoleren van de woningen wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan het terugdringen van de CO2 uitstoot van de woningportefeuille van Woonwaard.

Logchies Woonwaard

Foto: Inmiddels hebben de geselecteerde co-makers en Woonwaard kennisgemaakt met elkaar en is het conceptproces voor de komende maanden gepresenteerd. Het streven is om volgend jaar de eerste projecten op te starten. Iedereen heeft er veel zin in.

Bekijk hier de volledige nieuwsbrief van november 2020

Deel dit bericht
3 meest recente artikelen
29 april 2021
Een puzzelstuk voor Stichting ALS draagt bij aan oplossing
Door te doneren aan Stichting ALS draagt Logchies bij aan een stukje van de grote puzzel voor de oplossing van ALS.
Lees meer »
19 maart 2021
Veilig werken én een veilig thuis: Doe mee met de test!
Bewust Veilig op de werkvloer en thuis! Doe ook de online veiligheidsscan en ontvang tips van de veiligheids-coördinator.
Lees meer »
18 maart 2021
Samenwerking wordt meetbaar met Team Performance Meting
Hoe effectief is jouw team, hoe verloopt de samenwerking en wat zijn de ontwikkeldoelen? Dit wordt inzichtelijk door een team performance meting.
Lees meer »
Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van totaalonderhoud. Onze producten en diensten stemmen wij af op uw behoefte. Wij denken graag mee en leveren maatwerk, zowel inspanningsgericht als resultaatgericht. Bel voor een informatief gesprek met Cor Been via 0251-264083 of 06-30837204, of vul uw gegevens in op het contactformulier, dan nemen wij even contact met u op.
Wij denken graag met u mee!