20 november 2020

Tekenen voor samenwerking Woonwaard Isolatiecirkel

Logchies Woonwaard

De eerste stap voor de isolatie van 1500 woningen is gezet met het tekenen van de intentieovereenkomst voor de Isolatiecirkel.

Na een intensief selectieproces heeft Woonwaard twee ketenpartners geselecteerd die de opgave voor de huurders gaat uitvoeren. Op maar liefst zeven onderdelen heeft Logchies samen met Lenferink haar meerwaarde aangetoond. De selectiecriteria waren gebaseerd op onder andere de volgende thema’s: Samenwerking, TCO, Data, Bewonerstevredenheid, Duurzaamheid en Kwaliteit.

Op basis van referenties, de ingediende visies en interviews heeft Woonwaard gekozen voor Logchies en Lenferink om de opgave uit te voeren en in de komende vijf jaar 1500 woningen te isoleren. Met het isoleren van de woningen wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan het terugdringen van de CO2 uitstoot van de woningportefeuille van Woonwaard.

Logchies Woonwaard

Foto: Inmiddels hebben de geselecteerde co-makers en Woonwaard kennisgemaakt met elkaar en is het conceptproces voor de komende maanden gepresenteerd. Het streven is om volgend jaar de eerste projecten op te starten. Iedereen heeft er veel zin in.

Bekijk hier de volledige nieuwsbrief van november 2020

Deel dit bericht
3 meest recente artikelen
26 oktober 2022
Logchies winnaar NHN Pitch Award 2022!
Logchies heeft de NHN Pitch Award 2022 gewonnen! Paulina Logchies heeft tijdens de NHN Business Awards aangetoond dat Logchies hèt pitchbedrijf is.
Lees meer »
9 september 2022
Feestelijke oplevering eerste 170 woningen Woonwaard isolatiespoor
De bewoners wonen in een gezonde, comfortabele woning met een lager energieverbruik, waarin weer vele jaren met plezier kan worden gewoond.
Lees meer »
8 juni 2022
De Alliantie kiest voor circulaire keukens bij mutatiewoningen
Het is de ‘NXT-step’ binnen de duurzaamheidsambities van de Alliantie en Logchies met opschaling van circulaire keukens binnen mutatieonderhoud.
Lees meer »
Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van totaalonderhoud. Onze producten en diensten stemmen wij af op uw behoefte. Wij denken graag mee en leveren maatwerk, zowel inspanningsgericht als resultaatgericht. Bel voor een informatief gesprek met Cor Been via 0251-264083 of 06-30837204, of vul uw gegevens in op het contactformulier, dan nemen wij even contact met u op.
Wij denken graag met u mee!