2 februari 2021

De samenwerkingsovereenkomst is getekend

Woonwaard, Logchies en Lenferink tekenen voor samenwerking Isolatiecirkel

Woonwaard gaat samen met Logchies renovatie en onderhoud en Lenferink Vastgoed de komende vijf jaar 1500 woningen isoleren. Deze week ondertekenden de drie partijen hiervoor de samenwerkingsovereenkomst.

De isolatie van de woningen zorgt voor gezonde, comfortabele woningen met een laag energieverbruik, waarin vele jaren met plezier kan worden gewoond. Ook wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan het terugdringen van de CO2-uitstoot van de woningen. De stappen die de partijen gaan zetten in de thema’s Samenwerking, TCO, Data, Bewonerstevredenheid, Duurzaamheid en Kwaliteit zijn geconcretiseerd en in een roadmap opgesteld.

Na de zomer verwachten de partijen te starten met de uitvoering van de isolatie. Het streven is om dit jaar al circa 100 woningen op te leveren. De komende jaren schalen we op naar ongeveer 350 woningen per jaar.

We kijken met enthousiasme uit naar de samenwerking.

Deel dit bericht
3 meest recente artikelen
29 april 2021
Een puzzelstuk voor Stichting ALS draagt bij aan oplossing
Door te doneren aan Stichting ALS draagt Logchies bij aan een stukje van de grote puzzel voor de oplossing van ALS.
Lees meer »
19 maart 2021
Veilig werken én een veilig thuis: Doe mee met de test!
Bewust Veilig op de werkvloer en thuis! Doe ook de online veiligheidsscan en ontvang tips van de veiligheids-coördinator.
Lees meer »
18 maart 2021
Samenwerking wordt meetbaar met Team Performance Meting
Hoe effectief is jouw team, hoe verloopt de samenwerking en wat zijn de ontwikkeldoelen? Dit wordt inzichtelijk door een team performance meting.
Lees meer »
Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van totaalonderhoud. Onze producten en diensten stemmen wij af op uw behoefte. Wij denken graag mee en leveren maatwerk, zowel inspanningsgericht als resultaatgericht. Bel voor een informatief gesprek met Cor Been via 0251-264083 of 06-30837204, of vul uw gegevens in op het contactformulier, dan nemen wij even contact met u op.
Wij denken graag met u mee!