2 februari 2021

De samenwerkingsovereenkomst is getekend

Woonwaard, Logchies en Lenferink tekenen voor samenwerking Isolatiecirkel

Woonwaard gaat samen met Logchies renovatie en onderhoud en Lenferink Vastgoed de komende vijf jaar 1500 woningen isoleren. Deze week ondertekenden de drie partijen hiervoor de samenwerkingsovereenkomst.

De isolatie van de woningen zorgt voor gezonde, comfortabele woningen met een laag energieverbruik, waarin vele jaren met plezier kan worden gewoond. Ook wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan het terugdringen van de CO2-uitstoot van de woningen. De stappen die de partijen gaan zetten in de thema’s Samenwerking, TCO, Data, Bewonerstevredenheid, Duurzaamheid en Kwaliteit zijn geconcretiseerd en in een roadmap opgesteld.

Na de zomer verwachten de partijen te starten met de uitvoering van de isolatie. Het streven is om dit jaar al circa 100 woningen op te leveren. De komende jaren schalen we op naar ongeveer 350 woningen per jaar.

We kijken met enthousiasme uit naar de samenwerking.

Deel dit bericht
3 meest recente artikelen
26 oktober 2022
Logchies winnaar NHN Pitch Award 2022!
Logchies heeft de NHN Pitch Award 2022 gewonnen! Paulina Logchies heeft tijdens de NHN Business Awards aangetoond dat Logchies hèt pitchbedrijf is.
Lees meer »
9 september 2022
Feestelijke oplevering eerste 170 woningen Woonwaard isolatiespoor
De bewoners wonen in een gezonde, comfortabele woning met een lager energieverbruik, waarin weer vele jaren met plezier kan worden gewoond.
Lees meer »
8 juni 2022
De Alliantie kiest voor circulaire keukens bij mutatiewoningen
Het is de ‘NXT-step’ binnen de duurzaamheidsambities van de Alliantie en Logchies met opschaling van circulaire keukens binnen mutatieonderhoud.
Lees meer »
Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van totaalonderhoud. Onze producten en diensten stemmen wij af op uw behoefte. Wij denken graag mee en leveren maatwerk, zowel inspanningsgericht als resultaatgericht. Bel voor een informatief gesprek met Cor Been via 0251-264083 of 06-30837204, of vul uw gegevens in op het contactformulier, dan nemen wij even contact met u op.
Wij denken graag met u mee!