De mensen

de mensenZoveel talent in huis!

Bij Logchies werken acteurs, sportvissers, zangers, zangeressen, tangodansers, vitaliteitscoaches, hardlopers, skiërs, jonge vaders en moeders en opa’s en oma’s… Stuk voor stuk energieke, creatieve, gezellige en zeer gedreven mensen. Niet voor niets noemen we onszelf het leukste bedrijf van Noord Holland. Met dit fijne team doen we mooi werk.

de mensenMet ruim 120 collega’s werken we aan het onderhoud en het verduurzamen van de gebouwen van onze opdrachtgevers. De ene collega werkt vanuit kantoor en de ander op een projectlocatie. We werken allemaal voor hetzelfde doel: Zorgen voor het beste resultaat voor onze opdrachtgevers en de bewoners. Goed voor elkaar! Om op de hoogte te blijven van elkaars werk draaien collega’s regelmatig een dag mee bij een andere collega tijdens de 'meewerkdagen'.

Mensen zijn de kracht van de organisatie. Duurzame inzetbaarheid is daarom een belangrijk aandachtspunt. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de specifieke omstandigheden en wensen van medewerkers, passend bij hun loopbaan en levensfase. Vitaliteit en gezondheid krijgen veel aandacht. Een voorbeeld daarvan is de 'September Gezondheidsmaand'. Tijdens de gezondheidsmaand is er extra aandacht voor het belang van gezondheid en vitaliteit. De gehele maand staat in het teken van gezond en lekker eten, sportiviteit én voedsel voor de hersenen.
Bekijk de vacatures

Medewerkers aan het woord