20 april 2017

Samenwerking meerdere disciplines projectlocatie Wormerveer

Vanuit meerdere disciplines voeren we werkzaamheden uit voor Parteon in Wormerveer, zoals mutatie- en dagelijks onderhoud en energetische renovatie. Dat biedt veel voordelen. We richten bijvoorbeeld maar één bouwplaats in en kunnen vanuit de opgedane kennis adviseren over benodigd (preventief) onderhoud.
 

Menno Moos, manager mutatie onderhoud en dagelijks onderhoud bij Logchies:

“Doordat wij voor onze opdrachtgevers, vanuit meerdere disciplines in een gebied aan het werk zijn doen we veel kennis op over het bezit, de bewoners en het type woningen. Zo kunnen we bijvoorbeeld veelvoorkomende reparaties nader onderzoeken en advies uitbrengen voor preventief onderhoud, om problemen in de toekomst te voorkomen”.


bloemenbuurt tulpkadeBewoner Tulpkade: ‘Voor het eerst geen koude voeten meer’

Het design & build project in de Bloemenbuurt is bijna gereed en opgeleverd. De 41 woningen zijn voorzien van een nieuwe ‘warme jas’ en klaar voor de toekomst. Bewoners zijn blij met het resultaat. Met de isolerende maatregelen is een labelsprong gemaakt van een F/G label naar een A label.  Men merkt het verbeterde comfort, zo bleek uit de opmerking van een bewoner die aangaf voor het eerst geen koude voeten meer te hebben. En dat is toch waar we het namens Parteon voor doen: blije bewoners! bloemenbuurt

Inzet van de ervaring met binnenpakketten

De 41 woningen van het design & build project zijn aan de binnenzijde gereed. Een aantal woningen kwam in aanmerking voor een nieuw binnenpakket (keuken, badkamer, toilet). We zijn als vaste onderhoudspartner van Pareteon, op het gebied van planmatig mutatieonderhoud, goed bekend met de kwaliteitseisen voor de binnenpakketten. Deze kennis en ervaring hebben we bij dit energetisch renovatieproject weer goed kunnen
inzetten. Medio juni 2017 wordt het project opgeleverd.
Zie foto's: De gevel is voorzien van een nieuwe warme jas. De gevelisolatie is afgewerkt met steenstrips.

Lees hier meer over het design & build project voor Parteon

ketenparkMutatie onderhoud in naastgelegen wijk

In de naastgelegen wijk zijn we bezig met het uitvoeren van mutatie onderhoud. Logchies is een van de vier partijen die een deel van de verhuurbare eenheden van Parteon onder haar hoede heeft. Het gaat daarbij om de planmatige aanpak van de binnenpakketten (keuken, badkamer en toilet). Daarbij nemen wij zelf de woningen op en voeren de benodigde werkzaamheden uit aan de hand van de vooraf met Parteon overeengekomen kwaliteitseisen. Voor dit onderhoud zetten we in deze wijk nu, heel efficiënt, dezelfde uitvoerder in als bij het renovatieproject en we maken gebruik van dezelfde bouwplaats. 

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

U kunt zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief Logchischerwijs.

Deel dit bericht
Lees hier meer nieuws over onze activiteiten en projecten
20 maart 2024
Woensdag 27 maart: de jaarlijkse Bewust Veilig-dag
De Bewust Veilig-dag is een intitiatief van Bouwend Nederland, Techniek Nederland, Onderhoud NL en Aannemersfederatie Nederland.
Lees meer »
11 maart 2024
"Als leidinggevende moet je soms ook concessies doen"
Mooi interview met Paulina in het Noordhollands Dagblad! Paulina geeft hierin tips aan vrouwen die de ambitie hebben om ooit een bedrijf te leiden.
Lees meer »
8 maart 2024
Feestelijk ontbijt voor onze Logchies-vrouwen
Tijdens de Internationale Vrouwendag hebben wij onze 50 Logchies-vrouwen extra in het zonnetje gezet! En dat deden wij met een heerlijk ontbijt via Sjeff. 
Lees meer »