28 juni 2017

Bewoners Parteon geven  een mooie 7 als tevredenheidscijfer

Tevreden bewoners

Voor Parteon hebben wij  41 woningen in de Bloemenbuurt voorzien van een nieuwe ‘warme jas’. Bewoners merken het verschil in de energierekening en het verbeterde comfort. Alle 41 woningen zijn onlangs feestelijk opgeleverd en weer klaar voor de toekomst. Bewoners zijn blij met het resultaat. Met de isolerende maatregelen is een labelsprong gemaakt van een F/G label naar een A label.  

Postitieve reacties van bewoners

Men merkt het verbeterde comfort, zo bleek uit de opmerking van een bewoner die aangaf voor het eerst geen koude voeten meer te hebben en van een bewoner die aangaf in 7 maanden ongeveer 50 euro op haar energiekosten te hebben bespaard! 

Bloemenbuurt parteonOnderhoud en renovatie

De woningen zijn zowel aan de binnenzijde als de buitenzijde aangepakt. Waar nodig kregen zij een nieuwe combiketel, keuken, badkamer en toilet. De kozijnen zijn vervangen en de woningen zijn brand- en inbraakveiliger gemaakt. De fraaie gevelafwerking met steenstrips en de nieuwe deuren geven de woningen een frisse uitstraling. 

Energiezuinig

De woningen zijn nu zeer energiezuinig: zij gingen van energielabel F en G naar label A. Om dit te bereiken zijn onder andere de kruipruimten, muren en daken geïsoleerd, de kozijnen vervangen en is er isolatieglas geplaatst. Lees hier meer over het design & build project voor Parteon

Samen met bewoners

In overleg met de bewonerscommissie zijn de plannen gemaakt en de werkzaamheden voorbereid. Ook konden bewoners zelf de kleur van de voordeur kiezen. Tijdens en na de oplevering van de woning is de bewoners naar hun mening gevraagd over het verloop en het uiteindelijke resultaat van de werkzaamheden. Zij gaven Parteon en Logchies gemiddeld een mooie zeven. En daar zijn wij best trots op!

 

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

U kunt zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief Logchischerwijs.

Deel dit bericht
Lees hier meer nieuws over onze activiteiten en projecten
8 juni 2022
De Alliantie kiest voor circulaire keukens bij mutatiewoningen
Het is de ‘NXT-step’ binnen de duurzaamheidsambities van de Alliantie en Logchies met opschaling van circulaire keukens binnen mutatieonderhoud.
Lees meer »
23 mei 2022
Feestelijke afsluiting transformatie Staalmanpleinbuurt
Trots op het resultaat van onze duurzame samenwerking met de Alliantie in de Staalmanpleinbuurt. Tijd voor feest met de bewoners en omwonenden.
Lees meer »
19 april 2022
Door het visueel maken van data kunnen we steeds efficiënter werken
“Door data en het visueel maken van data kunnen we steeds efficiënter en effectiever werken. Spotr is voor ons een van de ontwikkelingen waarin we geloven."
Lees meer »