28 juni 2017

Bewoners Parteon geven  een mooie 7 als tevredenheidscijfer

Tevreden bewoners

Voor Parteon hebben wij  41 woningen in de Bloemenbuurt voorzien van een nieuwe ‘warme jas’. Bewoners merken het verschil in de energierekening en het verbeterde comfort. Alle 41 woningen zijn onlangs feestelijk opgeleverd en weer klaar voor de toekomst. Bewoners zijn blij met het resultaat. Met de isolerende maatregelen is een labelsprong gemaakt van een F/G label naar een A label.  

Postitieve reacties van bewoners

Men merkt het verbeterde comfort, zo bleek uit de opmerking van een bewoner die aangaf voor het eerst geen koude voeten meer te hebben en van een bewoner die aangaf in 7 maanden ongeveer 50 euro op haar energiekosten te hebben bespaard! 

Bloemenbuurt parteonOnderhoud en renovatie

De woningen zijn zowel aan de binnenzijde als de buitenzijde aangepakt. Waar nodig kregen zij een nieuwe combiketel, keuken, badkamer en toilet. De kozijnen zijn vervangen en de woningen zijn brand- en inbraakveiliger gemaakt. De fraaie gevelafwerking met steenstrips en de nieuwe deuren geven de woningen een frisse uitstraling. 

Energiezuinig

De woningen zijn nu zeer energiezuinig: zij gingen van energielabel F en G naar label A. Om dit te bereiken zijn onder andere de kruipruimten, muren en daken geïsoleerd, de kozijnen vervangen en is er isolatieglas geplaatst. Lees hier meer over het design & build project voor Parteon

Samen met bewoners

In overleg met de bewonerscommissie zijn de plannen gemaakt en de werkzaamheden voorbereid. Ook konden bewoners zelf de kleur van de voordeur kiezen. Tijdens en na de oplevering van de woning is de bewoners naar hun mening gevraagd over het verloop en het uiteindelijke resultaat van de werkzaamheden. Zij gaven Parteon en Logchies gemiddeld een mooie zeven. En daar zijn wij best trots op!

 

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

U kunt zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief Logchischerwijs.

Deel dit bericht
Lees hier meer nieuws over onze activiteiten en projecten
20 maart 2024
Woensdag 27 maart: de jaarlijkse Bewust Veilig-dag
De Bewust Veilig-dag is een intitiatief van Bouwend Nederland, Techniek Nederland, Onderhoud NL en Aannemersfederatie Nederland.
Lees meer »
11 maart 2024
"Als leidinggevende moet je soms ook concessies doen"
Mooi interview met Paulina in het Noordhollands Dagblad! Paulina geeft hierin tips aan vrouwen die de ambitie hebben om ooit een bedrijf te leiden.
Lees meer »
8 maart 2024
Feestelijk ontbijt voor onze Logchies-vrouwen
Tijdens de Internationale Vrouwendag hebben wij onze 50 Logchies-vrouwen extra in het zonnetje gezet! En dat deden wij met een heerlijk ontbijt via Sjeff. 
Lees meer »