Heldere communicatie

Maatwerk per project

gedoe in huis
De impact van onderhoudswerkzaamheden in en om de woning is voor bewoners vaak moeilijk voor te stellen. Een bewoner denkt al snel: ‘Daar heb ik geen zin in, rommel en lawaai in en om het huis.’ Wij weten hoe belangrijk het is om bewoners goed te informeren. En vooral: wat dat kan opleveren. Want, als bewoners weten wat er op hen afkomt en wat er van hen verwacht wordt, dan kunnen zij een goede voorbereiding treffen. Wij investeren daarom veel tijd in de voorbereiding en in het informeren van bewoners.

Maatwerk

liever beneden wonenAfhankelijk van het type en de zwaarte van het onderhoudsproject kiezen we de best passende aanpak. Wij zijn als onafhankelijke partij een goede gesprekpartner voor bewoners. Een klacht kan door ons bijvoorbeeld worden omgezet in een kans. Wij weten wat er nodig is voor het behalen van voldoende participatie en helpen u, indien nodig, met het schrijven van een sociaal plan. Bij groot onderhoud- en renovatieprojecten nemen we ook de verwachtingen en de wensen vanuit de wijk mee. Onze persoonlijke aanpak zorgt voor betrokken bewoners en voldoende draagvlak voor de uitvoering. Per situatie stemmen we de juiste online en offline communicatiemiddelen af. We kijken daarbij naar de groep huurders waarmee we te maken hebben (senioren, jonge gezinnen verschillende nationaliteiten). Samen met u bepalen we de gewenste communicatiestrategie.

Communicatieproces

Het proces wordt opgedeeld in drie fases: voorbereiding, uitvoering en oplevering. Per fase en type project kunnen we verschillende communicatiemiddelen inzetten. Voor al onze onderhouds- en renovatieprojecten geldt dat u, als opdrachtgever goed geïnformeerd blijft en zeker kunt zijn van:

Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van totaalonderhoud. Onze producten en diensten stemmen wij af op uw behoefte. Wij denken graag mee en leveren maatwerk, zowel inspanningsgericht als resultaatgericht. Bel voor een informatief gesprek met Cor Been via 0251-264083 of 06-30837204, of vul uw gegevens in op het contactformulier, dan nemen wij even contact met u op.
Wij denken graag met u mee!