Diensten en producten

Asbestsanering: alleen wat écht nodig is!

asbestsanering
Bij alle woningen van vóór 1994 dient een asbestinventarisatie uitgevoerd te worden, voordat er onderhoudswerkzaamheden in de woning mogen plaatsvinden. Maar: wat dient er nu eigenlijk écht gesaneerd te worden en wat is er niet nodig?

Plan van aanpak

Onze asbestdeskundige kan optreden als gesprekspartner en tussenpersoon. Wij geven u een onafhankelijk advies over de beste, meest veilige en meest efficiënte aanpak. De totale zorg voor de sanering van aanwezig asbest in en om de woningen kunnen wij van u overnemen.

Logchies kan namens u een selectie doen voor een asbestsaneerder en het gehele traject begeleiden. U kunt het opzetten van asbestbeleid, de organisatie en uitvoering, communicatie met bewoners en het beheer aan ons uitbesteden. Wilt u meer weten over onze aanpak en de wijze van communiceren met bewoners neem dan contact op met Rob van der Meer via robvandermeer@logchies.nl

 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van totaalonderhoud. Onze producten en diensten stemmen wij af op uw behoefte. Wij denken graag mee en leveren maatwerk, zowel inspanningsgericht als resultaatgericht. Bel voor een informatief gesprek met Cor Been via 0251-264083 of 06-30837204, of vul uw gegevens in op het contactformulier, dan nemen wij even contact met u op.
Wij denken graag met u mee!