20 april 2017

Woningwijzer zorgt voor optimaal gebruik nieuwe installaties

De 259 woningen van Rochdale aan het Bezaanjachtplein uit de beginjaren ’80 hebben een energetische en esthetische opwaardering ondergaan. De bewoners ontvangen bij oplevering een gebruikershandleiding met besparingstips en tips voor het gebruik en het onderhoud van de vernieuwde onderdelen in de woning.

woningwijzer boekje

In de Woonwijzer staat praktische informatie over het gebruik van de nieuwe CV installatie, maar ook over waarom ventilatie zo belangrijk is en hoe de mechanische ventilatie optimaal gebruikt kan worden. Naast de uitleg over de installaties staat beschreven hoe de nieuwe kozijnen, ramen en deuren bediend moeten worden en hoe deze het beste schoongemaakt kunnen worden. Ook het gebruik van het videofoontoestel en het audiofoonstoestel staat beschreven. Kortom, met de Woningwijzer hebben bewoners alle informatie bij elkaar in één compact en handig boekje.

Bewustwording

De Woningwijzer is bedoeld om de bewoners bewust te maken van de vernieuwde onderdelen in hun woning en hoe zij deze het beste kunnen gebruiken. Naast deze uitleg krijgen bewoners handige tips over hoe Woningwijzer openzij zelf kunnen besparen op het energieverbruik om daarmee nog meer voordeel te behalen. Zo kan er een optimaal resultaat bereikt worden op het gebied van energiebesparing.

Meer weten over de Woningwijzer?

Per project stellen wij een specifieke Woningwijzer samen, naar wens en in overleg met de opdrachtgever. Wilt u een voorbeeld ontvangen of de mogelijkheden bespreken? Stuur gerust een email aan info@logchies.nl

Meer informatie over het project Bezaanjachtplein e.o.

In augustus 2016 zijn we gestart in Amsterdam-Noord op het project Bezaanjachtplein e.o. Inmiddels zijn bijna alle 259 woningen, verdeeld over zes hoogbouwcomplexen, gerenoveerd. In alle woningen wordt een nieuwe energiezuinige CV ketel geplaats, de woningen worden voorzien van nieuwe kozijnen met isolatieglas en er is een CO2-gestuurde mechanische ventilatie geplaatst in keuken, badkamer en toilet. Het planmatig gevelonderhoud bestaat onder andere uit schilderwerk van betonnen en stalen delen, het inpandig houtwerk en houtrotherstel. Lees meer over dit omvangrijke project op onze referentiepagina.

 

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

U kunt zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief Logchischerwijs.

Deel dit bericht
Lees hier meer nieuws over onze activiteiten en projecten
20 maart 2024
Woensdag 27 maart: de jaarlijkse Bewust Veilig-dag
De Bewust Veilig-dag is een intitiatief van Bouwend Nederland, Techniek Nederland, Onderhoud NL en Aannemersfederatie Nederland.
Lees meer »
11 maart 2024
"Als leidinggevende moet je soms ook concessies doen"
Mooi interview met Paulina in het Noordhollands Dagblad! Paulina geeft hierin tips aan vrouwen die de ambitie hebben om ooit een bedrijf te leiden.
Lees meer »
8 maart 2024
Feestelijk ontbijt voor onze Logchies-vrouwen
Tijdens de Internationale Vrouwendag hebben wij onze 50 Logchies-vrouwen extra in het zonnetje gezet! En dat deden wij met een heerlijk ontbijt via Sjeff. 
Lees meer »