12 september 2016

VGO keur voor alle disciplines: Logchies hangt de vlag uit!

Voor de her-certificering van het VGO keurmerk is Logchies Renovatie en Onderhoud objectief en op basis van meetbare criteria getoetst door KIWA. Logchies heeft al sinds 2006 het VGO keurmerk op het gebied van gevel-onderhoud. De monitoring en certificering is nu uitgebreid naar alle vier de disciplines: (gevel), dak, interieur en installatie.


Goede scores

De toetsing door KIWA richt zich op de organisatie, kennis, klanttevredenheid, financiële zekerheid en procesbeheersing. Logchies heeft daarbij goede scores behaald. Op het gebied van klanttevredenheid behaalden wij zelfs de uitstekende score van 4,3 (maximale score is een 5).

Vastgoedadviseur

De her-certificering van het VGO keurmerk toont aan dat Logchies opereert als resultaatgericht vastgoedadviseur, met de benodigde kennis van zaken om gecompliceerde en omvangrijke onderhoudstrajecten te begeleiden en duurzaam uit te voeren. Het onderhoud wordt daarbij uitgevoerd tegen de laagst mogelijke kosten, op basis van resultaatgerichte afspraken, volgens het gewenste kwaliteitsniveau en met zo min mogelijk overlast voor de bewoners.

Algemeen directeur Paulina Logchies:

"Als modern familiebedrijf geloven wij in de resultaatgerichte en duurzame samenwerkingsvorm die bij het VGO keurmerk hoort. Zowel met onze eigen medewerkers, als met onze ketenpartners, opdrachtgevers en de bewoners. Deze her-certificering, met de uitbreiding naar alle vier de disciplines, onderstreept dat wij de benodigde kennis en ervaring in huis hebben en dat Logchies opereert als totaalonderhoudsbedrijf. Ik ben bijzonder trots op het behouden en uitbreiden van het VGO keurmerk. Een resultaat dat wij met alle betrokken partijen behaald hebben!"

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze werkwijze op het gebied van resultaatgericht totaalonderhoud?
Neem dan contact op met Cor Been via corbeen@logchies.nl.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

U kunt zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief Logchischerwijs.

Deel dit bericht
3 meest recente artikelen
20 maart 2024
Woensdag 27 maart: de jaarlijkse Bewust Veilig-dag
De Bewust Veilig-dag is een intitiatief van Bouwend Nederland, Techniek Nederland, Onderhoud NL en Aannemersfederatie Nederland.
Lees meer »
11 maart 2024
"Als leidinggevende moet je soms ook concessies doen"
Mooi interview met Paulina in het Noordhollands Dagblad! Paulina geeft hierin tips aan vrouwen die de ambitie hebben om ooit een bedrijf te leiden.
Lees meer »
8 maart 2024
Feestelijk ontbijt voor onze Logchies-vrouwen
Tijdens de Internationale Vrouwendag hebben wij onze 50 Logchies-vrouwen extra in het zonnetje gezet! En dat deden wij met een heerlijk ontbijt via Sjeff. 
Lees meer »