12 september 2016

VGO keur voor alle disciplines: Logchies hangt de vlag uit!

Voor de her-certificering van het VGO keurmerk is Logchies Renovatie en Onderhoud objectief en op basis van meetbare criteria getoetst door KIWA. Logchies heeft al sinds 2006 het VGO keurmerk op het gebied van gevel-onderhoud. De monitoring en certificering is nu uitgebreid naar alle vier de disciplines: (gevel), dak, interieur en installatie.


Goede scores

De toetsing door KIWA richt zich op de organisatie, kennis, klanttevredenheid, financiële zekerheid en procesbeheersing. Logchies heeft daarbij goede scores behaald. Op het gebied van klanttevredenheid behaalden wij zelfs de uitstekende score van 4,3 (maximale score is een 5).

Vastgoedadviseur

De her-certificering van het VGO keurmerk toont aan dat Logchies opereert als resultaatgericht vastgoedadviseur, met de benodigde kennis van zaken om gecompliceerde en omvangrijke onderhoudstrajecten te begeleiden en duurzaam uit te voeren. Het onderhoud wordt daarbij uitgevoerd tegen de laagst mogelijke kosten, op basis van resultaatgerichte afspraken, volgens het gewenste kwaliteitsniveau en met zo min mogelijk overlast voor de bewoners.

Algemeen directeur Paulina Logchies:

"Als modern familiebedrijf geloven wij in de resultaatgerichte en duurzame samenwerkingsvorm die bij het VGO keurmerk hoort. Zowel met onze eigen medewerkers, als met onze ketenpartners, opdrachtgevers en de bewoners. Deze her-certificering, met de uitbreiding naar alle vier de disciplines, onderstreept dat wij de benodigde kennis en ervaring in huis hebben en dat Logchies opereert als totaalonderhoudsbedrijf. Ik ben bijzonder trots op het behouden en uitbreiden van het VGO keurmerk. Een resultaat dat wij met alle betrokken partijen behaald hebben!"

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze werkwijze op het gebied van resultaatgericht totaalonderhoud?
Neem dan contact op met Cor Been via corbeen@logchies.nl.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

U kunt zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief Logchischerwijs.

Deel dit bericht
3 meest recente artikelen
8 juni 2022
De Alliantie kiest voor circulaire keukens bij mutatiewoningen
Het is de ‘NXT-step’ binnen de duurzaamheidsambities van de Alliantie en Logchies met opschaling van circulaire keukens binnen mutatieonderhoud.
Lees meer »
23 mei 2022
Feestelijke afsluiting transformatie Staalmanpleinbuurt
Trots op het resultaat van onze duurzame samenwerking met de Alliantie in de Staalmanpleinbuurt. Tijd voor feest met de bewoners en omwonenden.
Lees meer »
19 april 2022
Door het visueel maken van data kunnen we steeds efficiënter werken
“Door data en het visueel maken van data kunnen we steeds efficiënter en effectiever werken. Spotr is voor ons een van de ontwikkelingen waarin we geloven."
Lees meer »