20 maart 2019

Vandaag geven wij veiligheid extra prioriteit

Bewust veilig

Bewust Veilig is een intitiatief van o.a. Bouwend Nederland en Onderhoud NL, Aannemersfederatie Bouw en Infra, CUMELA Nederland en Techniek Nederland. Zij hebben de handen ineengeslagen om jaarlijks op de derde woensdag in maart, Bewust Veilig te zijn. Bedrijven in de bouw en infrastructuur staan deze dag (extra) stil bij Veilig Werken. De motivatie van de campagne is dat iedereen aan het eind van de werkdag weer gezond en veilig naar huis moet kunnen. Wij doen daar graag aan mee.poster plank

Veiligheid verdiend prioriteit!

We weten het allemaal: veiligheid verdient alle aandacht. Toch kunnen we er altijd meer aandacht aan besteden. Woensdag 20 maart zien wij daarom als een mooie aftrap om veiligheid weer extra onder de aandacht te brengen. Want, het is van belang dat we ons iedere dag bewust zijn van het thema veiligheid en dat we de focus houden op NUL ongevallen. Dat geldt voor iedere medewerker in ons bedrijf en in de keten (klant en onderaannemers).

Vandaag extra aandacht voor veiligheid

Om weer extra ‘Bewust Veilig’ te zijn hebben we een 'praatplaat' gemaakt over het thema veiligheid en verspreid op de projectlocaties en op kantoor. Meedoen aan Bewust Veilig op woensdag 20 maart betekent: Extra aandacht aan veilig werken: We praten erover met elkaar, met de ketenpartners en de collega's, tijdens de dagstart, tijdens de schaft, op kantoor bij de koffieautomaat en we checken aan het eind van de dag of we inderdaad EXTRA veilig hebben gewerkt: Bewust veilig!

Meer informatie over de campagne Bewust Veilig is hier te vinden: Bewustveilig.com 

 

 

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

U kunt zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief Logchischerwijs.

Deel dit bericht
Lees hier meer nieuws over onze activiteiten en projecten
27 november 2023
Aardgasvrij project Braak en Bosch voor Stadgenoot van start
Eind oktober tekenden Egbert Dekker en Paulina Logchies de realisatieovereenkomst voor project Braak en Bosch.
Lees meer »
20 november 2023
Groeistrategie versterkt met familie-investeerder Scheybeeck
Logchies zet volgende stap in groeistrategie en voegt Scheybeeck toe als nieuwe aandeelhouder.
Lees meer »
2 november 2023
Video 'Beeldherkenning' door de Bouw Maakt het Slim
Met en voor de Alliantie zetten wij voor beeldherkenning Spotr in.
Lees meer »
Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van totaalonderhoud. Onze producten en diensten stemmen wij af op uw behoefte. Wij denken graag mee en leveren maatwerk, zowel inspanningsgericht als resultaatgericht. Bel voor een informatief gesprek met Cor Been via 0251-264083 of 06-30837204, of vul uw gegevens in op het contactformulier, dan nemen wij even contact met u op.
Wij denken graag met u mee!