20 March 2019

Vandaag geven wij veiligheid extra prioriteit

Bewust veilig

Bewust Veilig is een intitiatief van o.a. Bouwend Nederland en Onderhoud NL, Aannemersfederatie Bouw en Infra, CUMELA Nederland en Techniek Nederland. Zij hebben de handen ineengeslagen om jaarlijks op de derde woensdag in maart, Bewust Veilig te zijn. Bedrijven in de bouw en infrastructuur staan deze dag (extra) stil bij Veilig Werken. De motivatie van de campagne is dat iedereen aan het eind van de werkdag weer gezond en veilig naar huis moet kunnen. Wij doen daar graag aan mee.poster plank

Veiligheid verdiend prioriteit!

We weten het allemaal: veiligheid verdient alle aandacht. Toch kunnen we er altijd meer aandacht aan besteden. Woensdag 20 maart zien wij daarom als een mooie aftrap om veiligheid weer extra onder de aandacht te brengen. Want, het is van belang dat we ons iedere dag bewust zijn van het thema veiligheid en dat we de focus houden op NUL ongevallen. Dat geldt voor iedere medewerker in ons bedrijf en in de keten (klant en onderaannemers).

Vandaag extra aandacht voor veiligheid

Om weer extra ‘Bewust Veilig’ te zijn hebben we een 'praatplaat' gemaakt over het thema veiligheid en verspreid op de projectlocaties en op kantoor. Meedoen aan Bewust Veilig op woensdag 20 maart betekent: Extra aandacht aan veilig werken: We praten erover met elkaar, met de ketenpartners en de collega's, tijdens de dagstart, tijdens de schaft, op kantoor bij de koffieautomaat en we checken aan het eind van de dag of we inderdaad EXTRA veilig hebben gewerkt: Bewust veilig!

Meer informatie over de campagne Bewust Veilig is hier te vinden: Bewustveilig.com 

 

 

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

U kunt zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief Logchischerwijs.

Deel dit bericht
Lees hier meer nieuws over onze activiteiten en projecten
17 June 2019
Maar liefst 265 bezoekers tijdens de Open Dag van de Bouw
Onze eerste deelname aan deze landelijke open dag was meteen een groot succes, want ruim 265 mensen bezochten de locatie!
Lees meer »
12 June 2019
Dag van de Bouw Junior voor 72 kinderen uit de IJMOND
Op woensdag 19 juni organiseert Logchies i.s.m. JINC de ‘Dag van de Bouw Junior’. Oftewel een Bliksemstage voor de onderhoud- en renovatiesector.
Lees meer »
16 May 2019
De Alliantie en partners klaar voor ketensamenwerking ‘next step’
Maartje Brans, Directeur Vastgoed-onderhoud De Alliantie en algemeen directeur Paulina Logchies tekenen voor de hoge ambities binnen Sequent NXT
Lees meer »
Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van totaalonderhoud. Onze producten en diensten stemmen wij af op uw behoefte. Wij denken graag mee en leveren maatwerk, zowel inspanningsgericht als resultaatgericht. Bel voor een informatief gesprek met Cor Been via 0251-264083 of 06-30837204, of vul uw gegevens in op het contactformulier, dan nemen wij even contact met u op.
Wij denken graag met u mee!