5 maart 2021

Slimmer Samenwerken en proeftuinen met Eigen Haard

Logchies gaat proeftuinen voor Eigen Haard

Frans van de Kerkhof, directeur Vastgoed, Eigen Haard: “Er gaat echt heel veel goed en we zijn trots op waar we staan, maar we willen ons ook blijven ontwikkelen. Wij kijken hoe we slimmer met onze aannemers en leveranciers kunnen samenwerken. Daarom zijn we het programma ‘Slimmer Samenwerken’ gestart. We starten klein in zogenaamde proeftuinen om het later verder uit te rollen. De afgelopen maanden vond een eerste voorselectie plaats waar veel partijen aan hebben meegedaan. We hebben twee partijen uit de voorselectie gevraagd mee te doen.”

Logchies is door Eigen Haard uitgekozen als een van de twee partijen om de komende vijf tot zes maanden met een compact team te gaan ‘proeftuinen’ voor planmatig onderhoud. Wij zien het als een eer om als een van de twee partijen aan de slag te mogen gaan voor een slimmere en betere samenwerking. Kijken naar hoe het werk slimmer en beter kan ligt ons goed en past bij ons DNA om continu te verbeteren én resultaatgericht samen te werken.

We kijken ernaar uit om te starten met en onze kennis en ervaring te delen met Eigen Haard. Binnenkort vindt de eerste bijeenkomst plaats en komende maanden zullen we meer delen over de ontwikkeling en inrichting van de samenwerking.

Meer informatie over het traject dat Eigen Haard is aangegaan is te lezen op de website van Eigen Haard: Slimmer samenwerken bij Eigen Haard

Logchies Eigen Haard

Bekijk hier de volledige nieuwsbrief van maart 2021

Deel dit bericht
3 meest recente artikelen
27 november 2023
Aardgasvrij project Braak en Bosch voor Stadgenoot van start
Eind oktober tekenden Egbert Dekker en Paulina Logchies de realisatieovereenkomst voor project Braak en Bosch.
Lees meer »
20 november 2023
Groeistrategie versterkt met familie-investeerder Scheybeeck
Logchies zet volgende stap in groeistrategie en voegt Scheybeeck toe als nieuwe aandeelhouder.
Lees meer »
2 november 2023
Video 'Beeldherkenning' door de Bouw Maakt het Slim
Met en voor de Alliantie zetten wij voor beeldherkenning Spotr in.
Lees meer »
Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van totaalonderhoud. Onze producten en diensten stemmen wij af op uw behoefte. Wij denken graag mee en leveren maatwerk, zowel inspanningsgericht als resultaatgericht. Bel voor een informatief gesprek met Cor Been via 0251-264083 of 06-30837204, of vul uw gegevens in op het contactformulier, dan nemen wij even contact met u op.
Wij denken graag met u mee!