5 maart 2021

Slimmer Samenwerken en proeftuinen met Eigen Haard

Logchies gaat proeftuinen voor Eigen Haard

Frans van de Kerkhof, directeur Vastgoed, Eigen Haard: “Er gaat echt heel veel goed en we zijn trots op waar we staan, maar we willen ons ook blijven ontwikkelen. Wij kijken hoe we slimmer met onze aannemers en leveranciers kunnen samenwerken. Daarom zijn we het programma ‘Slimmer Samenwerken’ gestart. We starten klein in zogenaamde proeftuinen om het later verder uit te rollen. De afgelopen maanden vond een eerste voorselectie plaats waar veel partijen aan hebben meegedaan. We hebben twee partijen uit de voorselectie gevraagd mee te doen.”

Logchies is door Eigen Haard uitgekozen als een van de twee partijen om de komende vijf tot zes maanden met een compact team te gaan ‘proeftuinen’ voor planmatig onderhoud. Wij zien het als een eer om als een van de twee partijen aan de slag te mogen gaan voor een slimmere en betere samenwerking. Kijken naar hoe het werk slimmer en beter kan ligt ons goed en past bij ons DNA om continu te verbeteren én resultaatgericht samen te werken.

We kijken ernaar uit om te starten met en onze kennis en ervaring te delen met Eigen Haard. Binnenkort vindt de eerste bijeenkomst plaats en komende maanden zullen we meer delen over de ontwikkeling en inrichting van de samenwerking.

Meer informatie over het traject dat Eigen Haard is aangegaan is te lezen op de website van Eigen Haard: Slimmer samenwerken bij Eigen Haard

Logchies Eigen Haard

Bekijk hier de volledige nieuwsbrief van maart 2021

Deel dit bericht
3 meest recente artikelen
8 juni 2022
De Alliantie kiest voor circulaire keukens bij mutatiewoningen
Het is de ‘NXT-step’ binnen de duurzaamheidsambities van de Alliantie en Logchies met opschaling van circulaire keukens binnen mutatieonderhoud.
Lees meer »
23 mei 2022
Feestelijke afsluiting transformatie Staalmanpleinbuurt
Trots op het resultaat van onze duurzame samenwerking met de Alliantie in de Staalmanpleinbuurt. Tijd voor feest met de bewoners en omwonenden.
Lees meer »
19 april 2022
Door het visueel maken van data kunnen we steeds efficiënter werken
“Door data en het visueel maken van data kunnen we steeds efficiënter en effectiever werken. Spotr is voor ons een van de ontwikkelingen waarin we geloven."
Lees meer »
Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van totaalonderhoud. Onze producten en diensten stemmen wij af op uw behoefte. Wij denken graag mee en leveren maatwerk, zowel inspanningsgericht als resultaatgericht. Bel voor een informatief gesprek met Cor Been via 0251-264083 of 06-30837204, of vul uw gegevens in op het contactformulier, dan nemen wij even contact met u op.
Wij denken graag met u mee!