21 november 2016

President DNB Klaas Knot op werkbezoek bij Logchies

Tijdens de eerste editie van de 'Dag van de Ondernemer' mocht Logchies Renovatie en Onderhoud op uitnodiging van Onderhoud NL, de onderhoudssector vertegenwoordigen. De president van de Nederlandsche Bank, Klaas Knot, bracht een werkbezoek aan één van onze projectlocaties. Bekijk hier de video impressie van het bezoek.

 

Projectlocatie Rochdale

Nieuws dagvandeondernemer projectDe projectlocatie is gelegen in de wijk Banne Buiksloot te Amsterdam Noord. Het betreft een omvangrijk onderhoudsproject in uitvoering voor Woningstichting Rochdale. Het gaat om zes complexen (259 woningen) uit begin jaren tachtig, gelegen aan het Banneplein, de Banne Buikslootlaan en het Bezaanjachtplein. Het complex ligt tegenover het nieuwe winkelcentrum in de Banne en is ten opzichte van het winkelcentrum achtergesteld qua kwaliteit en uitstraling. Met de voorgenomen aanpak krijgt het complex weer een flinke kwaliteitsverbetering en een energetische en esthetische opwaardering.

Nieuws klaasknot hefsteiger

Foto bijschrift

De president van de Nederlandsche Bank, Klaas Knot, bedient de hefsteiger. Het gebruik van een hefsteiger is uniek bij groot onderhoudsprojecten en biedt veel voordeel. Bewoners hebben geen overlast van steigerdoeken en de steiger kan per verdieping flexibel ingezet worden.

Meer informatie

Meer over het groot onderhoudsproject leest u op onze projectpagina Groot Onderhoud Bezaanjachtplein

Wilt u meer informatie over het bezoek aan project Bezaanjachtplein en de Dag van de Ondernemer? Neem dan contact op met Myriam van der Wijk: myriamvanderwijk@logchies.nl

 

Over 'De Dag van de Ondernemer'

Dit jaar is de eerste 'Dag van de Ondernemer' georganiseerd. De start van een traditie om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten. MKB Nederland roept vanaf 2016 elke derde vrijdag van november uit tot 'Dag van de Ondernemer'. Tijdens de dag van de ondernemer bedanken bestuurders, kamerleden, ministers en burgermeesters Nederlandse ondernemers voor hun lef, inspanningen en bijdrage aan de economie. Ze nemen op deze dag 'het werk even over' of gaan op korte stage.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

U kunt zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief Logchischerwijs.

Deel dit bericht
3 meest recente artikelen
7 mei 2024
Wij gaan werkkleding recyclen!
Wij zijn trots om aan te kondigen dat we vanaf nu onze werkkleding recyclen via de Workman Recycle-ton op aanraden van onze kledingleverancier Verfgroothandel Plug BV! Met deze stap dragen we actief bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van duurzaamheid.
Lees meer »
1 mei 2024
Campagne Traineeship Logchies x Rochdale gestart!
We zijn verheugd om de lancering van ons nieuwe traineeship programma van Logchies en Woningstichting Rochdale Amsterdam aan te kondigen! Dit is de perfecte kans voor jong talent om zich te verdiepen in ketensamenwerking, gevelonderhoud en de renovatie van vastgoed.
Lees meer »
24 april 2024
Succesvolle Onboarding middag voor Team Isolatiespoor
Verleden week hebben we samen met Woonwaard en Lenferink Vastgoedonderhoud een dynamische onboarding middag georganiseerd voor alle nieuwe collega’s binnen het Isolatiespoor team.
Lees meer »