21 november 2016

President DNB Klaas Knot op werkbezoek bij Logchies

Tijdens de eerste editie van de 'Dag van de Ondernemer' mocht Logchies Renovatie en Onderhoud op uitnodiging van Onderhoud NL, de onderhoudssector vertegenwoordigen. De president van de Nederlandsche Bank, Klaas Knot, bracht een werkbezoek aan één van onze projectlocaties. Bekijk hier de video impressie van het bezoek.

 

Projectlocatie Rochdale

Nieuws dagvandeondernemer projectDe projectlocatie is gelegen in de wijk Banne Buiksloot te Amsterdam Noord. Het betreft een omvangrijk onderhoudsproject in uitvoering voor Woningstichting Rochdale. Het gaat om zes complexen (259 woningen) uit begin jaren tachtig, gelegen aan het Banneplein, de Banne Buikslootlaan en het Bezaanjachtplein. Het complex ligt tegenover het nieuwe winkelcentrum in de Banne en is ten opzichte van het winkelcentrum achtergesteld qua kwaliteit en uitstraling. Met de voorgenomen aanpak krijgt het complex weer een flinke kwaliteitsverbetering en een energetische en esthetische opwaardering.

Nieuws klaasknot hefsteiger

Foto bijschrift

De president van de Nederlandsche Bank, Klaas Knot, bedient de hefsteiger. Het gebruik van een hefsteiger is uniek bij groot onderhoudsprojecten en biedt veel voordeel. Bewoners hebben geen overlast van steigerdoeken en de steiger kan per verdieping flexibel ingezet worden.

Meer informatie

Meer over het groot onderhoudsproject leest u op onze projectpagina Groot Onderhoud Bezaanjachtplein

Wilt u meer informatie over het bezoek aan project Bezaanjachtplein en de Dag van de Ondernemer? Neem dan contact op met Myriam van der Wijk: myriamvanderwijk@logchies.nl

 

Over 'De Dag van de Ondernemer'

Dit jaar is de eerste 'Dag van de Ondernemer' georganiseerd. De start van een traditie om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten. MKB Nederland roept vanaf 2016 elke derde vrijdag van november uit tot 'Dag van de Ondernemer'. Tijdens de dag van de ondernemer bedanken bestuurders, kamerleden, ministers en burgermeesters Nederlandse ondernemers voor hun lef, inspanningen en bijdrage aan de economie. Ze nemen op deze dag 'het werk even over' of gaan op korte stage.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

U kunt zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief Logchischerwijs.

Deel dit bericht
3 meest recente artikelen
8 juni 2022
De Alliantie kiest voor circulaire keukens bij mutatiewoningen
Het is de ‘NXT-step’ binnen de duurzaamheidsambities van de Alliantie en Logchies met opschaling van circulaire keukens binnen mutatieonderhoud.
Lees meer »
23 mei 2022
Feestelijke afsluiting transformatie Staalmanpleinbuurt
Trots op het resultaat van onze duurzame samenwerking met de Alliantie in de Staalmanpleinbuurt. Tijd voor feest met de bewoners en omwonenden.
Lees meer »
19 april 2022
Door het visueel maken van data kunnen we steeds efficiënter werken
“Door data en het visueel maken van data kunnen we steeds efficiënter en effectiever werken. Spotr is voor ons een van de ontwikkelingen waarin we geloven."
Lees meer »