10 juni 2017

Kleurenplan voor verzorgd Wonen van Evean

HalEvean Westerwatering in Zaandam is geen verzorgingstehuis meer. In plaats daarvan is het gebouw één van de eerste locaties van Evean waar Verzorgd Wonen wordt aangeboden. Ouderen wonen hier zelfstandig met thuiszorg en ondersteuning én samen onder één dak.

Zorgorganisatie Evean ontwikkelde en realiseerde het concept Verzorgd Wonen. Logchies verzorgde de uitvoering van het kleurenplan met de zorgvuldig gekozen producten van Sigma (Sigmapearl Clean Matt). De gekozen kleuren zorgen voor een prettige en sfeervolle woonomgeving voor de bewoners,
in plaats van het institutionele gevoel van voorheen.

Erjan de Goede eveanDe mensen achter het project zijn geïnterviewd voor een artikel in Eisma's Schildersblad. Op de foto (vlnr)  Sylvia Kruisink, interieurdesigner van Fijn Thuis, Erjan de Goede, projectleider Logchies renovatie en Onderhoud en Henrike Klok - van Laar, Projectmanager Wonen bij Evean.

Lees hier het volledige artikel in Eisma's Schildersblad

 

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

U kunt zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief Logchischerwijs.

Deel dit bericht
Lees hier meer nieuws over onze activiteiten en projecten
20 maart 2024
Woensdag 27 maart: de jaarlijkse Bewust Veilig-dag
De Bewust Veilig-dag is een intitiatief van Bouwend Nederland, Techniek Nederland, Onderhoud NL en Aannemersfederatie Nederland.
Lees meer »
11 maart 2024
"Als leidinggevende moet je soms ook concessies doen"
Mooi interview met Paulina in het Noordhollands Dagblad! Paulina geeft hierin tips aan vrouwen die de ambitie hebben om ooit een bedrijf te leiden.
Lees meer »
8 maart 2024
Feestelijk ontbijt voor onze Logchies-vrouwen
Tijdens de Internationale Vrouwendag hebben wij onze 50 Logchies-vrouwen extra in het zonnetje gezet! En dat deden wij met een heerlijk ontbijt via Sjeff. 
Lees meer »