10 juni 2017

Kleurenplan voor verzorgd Wonen van Evean

HalEvean Westerwatering in Zaandam is geen verzorgingstehuis meer. In plaats daarvan is het gebouw één van de eerste locaties van Evean waar Verzorgd Wonen wordt aangeboden. Ouderen wonen hier zelfstandig met thuiszorg en ondersteuning én samen onder één dak.

Zorgorganisatie Evean ontwikkelde en realiseerde het concept Verzorgd Wonen. Logchies verzorgde de uitvoering van het kleurenplan met de zorgvuldig gekozen producten van Sigma (Sigmapearl Clean Matt). De gekozen kleuren zorgen voor een prettige en sfeervolle woonomgeving voor de bewoners,
in plaats van het institutionele gevoel van voorheen.

Erjan de Goede eveanDe mensen achter het project zijn geïnterviewd voor een artikel in Eisma's Schildersblad. Op de foto (vlnr)  Sylvia Kruisink, interieurdesigner van Fijn Thuis, Erjan de Goede, projectleider Logchies renovatie en Onderhoud en Henrike Klok - van Laar, Projectmanager Wonen bij Evean.

Lees hier het volledige artikel in Eisma's Schildersblad

 

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

U kunt zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief Logchischerwijs.

Deel dit bericht
Lees hier meer nieuws over onze activiteiten en projecten
8 juni 2022
De Alliantie kiest voor circulaire keukens bij mutatiewoningen
Het is de ‘NXT-step’ binnen de duurzaamheidsambities van de Alliantie en Logchies met opschaling van circulaire keukens binnen mutatieonderhoud.
Lees meer »
23 mei 2022
Feestelijke afsluiting transformatie Staalmanpleinbuurt
Trots op het resultaat van onze duurzame samenwerking met de Alliantie in de Staalmanpleinbuurt. Tijd voor feest met de bewoners en omwonenden.
Lees meer »
19 april 2022
Door het visueel maken van data kunnen we steeds efficiënter werken
“Door data en het visueel maken van data kunnen we steeds efficiënter en effectiever werken. Spotr is voor ons een van de ontwikkelingen waarin we geloven."
Lees meer »