11 maart 2024

"Als leidinggevende moet je soms ook concessies doen"

Op Internationale Vrouwendag vrijdag 8 maart jl. is er een mooi interview met Paulina gepubliceerd in het Noordhollands Dagblad geschreven door Marije de Leeuw. In dit interview geeft Paulina tips aan vrouwen die de ambitie hebben om ooit een bedrijf te leiden.

Paulina heeft zelf een onverwachte weg bewandeld tot aan het leiderschap van Logchies Renovatie en Onderhoud. Hoewel ze aanvankelijk geen ambitie had om directeur te worden in de bouwsector, heeft ze zich in de afgelopen tien jaar bewezen als een van de weinige vrouwelijke leiders in deze branche. Haar verhaal benadrukt het belang van diversiteit en inclusie in de bouwsector, een domein dat nog steeds gedomineerd wordt door mannen.

Paulina deelt haar ervaringen over het overnemen van het bedrijf van haar vader en de uitdagingen die ze tegenkwam als vrouwelijke leider. Ze benadrukt ook de noodzaak om vrouwen gelijke kansen te bieden en een transparant salarisbeleid te hanteren. Als directeur heeft ze zich ingezet om meer vrouwen binnen haar bedrijf kansen te bieden en gelooft ze dat diversiteit essentieel is voor creativiteit en innovatie.

Preview XLARGE 1082522Lees hier het volledige artikel: https://lnkd.in/esN984Mb

Deel dit bericht
3 meest recente artikelen
7 mei 2024
Wij gaan werkkleding recyclen!
Wij zijn trots om aan te kondigen dat we vanaf nu onze werkkleding recyclen via de Workman Recycle-ton op aanraden van onze kledingleverancier Verfgroothandel Plug BV! Met deze stap dragen we actief bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van duurzaamheid.
Lees meer »
1 mei 2024
Campagne Traineeship Logchies x Rochdale gestart!
We zijn verheugd om de lancering van ons nieuwe traineeship programma van Logchies en Woningstichting Rochdale Amsterdam aan te kondigen! Dit is de perfecte kans voor jong talent om zich te verdiepen in ketensamenwerking, gevelonderhoud en de renovatie van vastgoed.
Lees meer »
24 april 2024
Succesvolle Onboarding middag voor Team Isolatiespoor
Verleden week hebben we samen met Woonwaard en Lenferink Vastgoedonderhoud een dynamische onboarding middag georganiseerd voor alle nieuwe collega’s binnen het Isolatiespoor team.
Lees meer »
Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van totaalonderhoud. Onze producten en diensten stemmen wij af op uw behoefte. Wij denken graag mee en leveren maatwerk, zowel inspanningsgericht als resultaatgericht. Bel voor een informatief gesprek met Cor Been via 0251-264083 of 06-30837204, of vul uw gegevens in op het contactformulier, dan nemen wij even contact met u op.
Wij denken graag met u mee!