29 mei 2017

De Alliantie geeft vervolg aan ketensamenwerking G-Sequent met Logchies en co-makers

De zes onderhoudsbedrijven (Mens-Zeist, Hemubo, Logchies renovatie en onderhoud, Van Wijk, Weijman en Rutges), die binnen het G-sequent gezamenlijk zorgen voor het gevelonderhoud van het bezit van de Alliantie, hebben op 5 april jl. het vervolgcontract ondertekend voor de komende 2 jaar.


logoGsequentG-Sequent

In 2014 heeft de Alliantie, na een intensieve en competitieve selectie, gekozen voor de zes onderhoudsbedrijven. Door de transparante en gelijkwaardige ketensamenwerking wil de Alliantie het planmatig onderhoud van haar bezit efficiënter en met een beter resultaat realiseren, met als doel een hogere klanttevredenheid, betere woonkwaliteit, kortere doorlooptijd en lagere kosten.

Speerpunten

De zes onderhoudsbedrijven leveren de gewenste kwaliteit en hebben de vooraf gestelde doelstellingen behaald, te weten: Nul-opleverfouten, verhogen van de klanttevredenheid, reduceren van faalkosten en continuïteit in productie. Met het ondertekenen van het vervolgcontract voor de komende 2 jaar hebben alle partijen zich geconformeerd aan de volgende speerpunten:
• TCO benadering bij gevelonderhoudsprojecten
• Oprichting van een ‘Sequent Academie’
• Klanttevredenheid naar het cijfer 8 brengen
• Productietreintjes verder optimaliseren

Vervolg

De komende periode wordt door alle betrokken partijen intensief onderzocht hoe de ketensamenwerking in de toekomst het beste ingericht kan worden. De opgedane ervaring in het G-sequent van de afgelopen vier jaar en het komende tweejarig traject wordt daarin meegenomen.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

U kunt zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief Logchischerwijs.

Deel dit bericht
Lees hier meer nieuws over onze activiteiten en projecten
20 maart 2024
Woensdag 27 maart: de jaarlijkse Bewust Veilig-dag
De Bewust Veilig-dag is een intitiatief van Bouwend Nederland, Techniek Nederland, Onderhoud NL en Aannemersfederatie Nederland.
Lees meer »
11 maart 2024
"Als leidinggevende moet je soms ook concessies doen"
Mooi interview met Paulina in het Noordhollands Dagblad! Paulina geeft hierin tips aan vrouwen die de ambitie hebben om ooit een bedrijf te leiden.
Lees meer »
8 maart 2024
Feestelijk ontbijt voor onze Logchies-vrouwen
Tijdens de Internationale Vrouwendag hebben wij onze 50 Logchies-vrouwen extra in het zonnetje gezet! En dat deden wij met een heerlijk ontbijt via Sjeff. 
Lees meer »