18 december 2023

Bewoners en omwonenden genieten van oliebollentraktatie

De bewoners van de huurwoningen van Woonwaard in Sint Pancras werden ter afsluiting van het Isolatiespoorproject getrakteerd op heerlijke oliebollen. Dat werd zeer goed ontvangen. Ook de omwonenden kwamen op deze traditionele eindejaarstraktatie af en natuurlijk genoten ook de medewerkers van het project mee.Oliebollen 3

De bewoners kunnen straks genieten van een gezonde, comfortabele woning met een lager energieverbruik. Lees hier meer over de samenwerking Isolatiespoor voor Woonwaard.

Samenwerking Isolatiespoor
Met de stijgende energieprijzen is het nog belangrijker om sneller meer woningen te isoleren. Om dit te realiseren werkt Woonwaard samen met twee vaste partners: Logchies renovatie en onderhoud en Lenferink Vastgoedonderhoud. In 2021 is gestart met het isoleren van 1800 woningen, inmiddels zijn bijna 230 woningen opgeleverd. 

De woningen binnen het isolatiespoor project krijgen een heel goed label, gemiddeld zo’n A+ of zelfs A++. Dat betekent dat de woningen nog een netto warmtevraag hebben van 50-70 kWh/m2. Dit wordt gerealiseerd door het isoleren van gevel, dak en vloer. Ook worden de woningen luchtdicht gemaakt. Dat betekent dat de woningen ook een goed ventilatiesysteem krijgen. Best bijzonder in de bestaande bouw is het aanbrengen van een WTW-systeem. Naast de isolatie biedt Woonwaard de bewoners zonnepanelen aan.

Na de werkzaamheden wonen de bewoners in een gezonde, comfortabele woning met een lager energieverbruik, waarin weer vele jaren met plezier kan worden gewoond. 

 

Deel dit bericht
3 meest recente artikelen
20 maart 2024
Woensdag 27 maart: de jaarlijkse Bewust Veilig-dag
De Bewust Veilig-dag is een intitiatief van Bouwend Nederland, Techniek Nederland, Onderhoud NL en Aannemersfederatie Nederland.
Lees meer »
11 maart 2024
"Als leidinggevende moet je soms ook concessies doen"
Mooi interview met Paulina in het Noordhollands Dagblad! Paulina geeft hierin tips aan vrouwen die de ambitie hebben om ooit een bedrijf te leiden.
Lees meer »
8 maart 2024
Feestelijk ontbijt voor onze Logchies-vrouwen
Tijdens de Internationale Vrouwendag hebben wij onze 50 Logchies-vrouwen extra in het zonnetje gezet! En dat deden wij met een heerlijk ontbijt via Sjeff. 
Lees meer »
Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van totaalonderhoud. Onze producten en diensten stemmen wij af op uw behoefte. Wij denken graag mee en leveren maatwerk, zowel inspanningsgericht als resultaatgericht. Bel voor een informatief gesprek met Cor Been via 0251-264083 of 06-30837204, of vul uw gegevens in op het contactformulier, dan nemen wij even contact met u op.
Wij denken graag met u mee!