Project image
project
Staalmanpleinbuurt
plaats
Amsterdam
opdrachtgever
de Alliantie
grootte
160 woningen
duur
tot eind 2018
start
februari 2018

Waarom deze werkzaamheden?

De werkzaamheden vallen binnen het vernieuwingsproject Staalmanpleinbuurt waar de Alliantie sinds 2008 aan werkt. De vernieuwing vindt plaats in fases en wordt naar verwachting in 2020 afgerond. De Alliantie is, samen met Logchies, gestart met de technische opname van de woningen om te bepalen welke werkzaamheden nodig zijn. Tijdens deze opname zijn de woningen tevens gecontroleerd op de aanwezigheid van asbest. Indien er asbest aanwezig is dan wordt dit door een deskundig bedrijf verwijderd voordat de uitvoeringswerkzaamheden van start gaan.

Wat gaan we doen?

We gaan de benodigde werkzaamheden in onbewoonde staat uitvoeren. De eerste bewoners van de flat aan de Johan Huizingalaan zijn inmiddels verhuisd. BOUWPLAATSINRICHTING: De bouwplaats wordt in gericht in het oude ketelhuis van het gebouw. Deze ruimte wordt omgebouwd tot een directiekeet en schaftgelegenheid voor de medewerkers van Logchies. Ook de opzichters van de Alliantie zullen gebruik maken van deze ruimte. WERKZAAMHEDEN IN DE WONING: De woningen worden voorzien van een nieuw toilet, badkamer en nieuwe riolering. De gas- en waterinstallatie wordt vernieuwd, het sluitwerk van de binnendeuren wordt vervangen. In de woningen wordt Mechanische Ventilatie aangebracht, en de begane grondvloer wordt voorzien van isolatiemateriaal. Ook de groepenkast en het schakelmateriaal in de woning wordt vernieuwd. WERKZAAMHEDEN ALGEMENE RUIMTE: De algemene ruimte wordt geschilderd, dit betreft het trappenhuis en de houten kozijnen van de nieuwe entree van het trappenhuis. WERKZAAMHEDEN BUITENZIJDE FLAT: Het complex krijgt weer een frisse uitstraling. Het dak wordt geïsoleerd en vernieuwd, het voegwerk van de kopgevels wordt vervangen de kunststofkozijnen aan de buitenzijde worden gereinigd.

Hoe lang duurt het?

De werkzaamheden starten op maandag 29 januari en zijn eind 2018 gereed, voor de kerstperiode.

Meest gestelde vragen

Hoe kan ik contact opnemen?
Bij vragen of calamiteiten kunt contact opnemen met Logchies renovatie en onderhoud, via info@logchies.nl en het algemene telefoonnummer 0251-264000. Kijk voor meer informatie over de vernieuwing van de Staalmanpleinbuurt en de contactgegevens van de Alliantie op www.staalmanplein.nl en via Facebookpagina https://www.facebook.com/staalmanpleinbuurt/
Veroorzaken de werkzaamheden overlast?
Wij doen onze uiterste best om de overlast voor omwonenden te beperken. Zo zorgen wij ervoor dat het bouwterrein is afgeschermd en dat we de bouwplaats klein houden door gebruik te maken van het ketelhuis als directiekeet en schaftkeet. U kunt wel enige geluidsoverlast ervaren van de reinigings- en herstelwerkzaamheden aan de gevel.
Wat te doen bij calamiteiten of schade?
Calamiteiten kunt u melden via telefoonnummer 0251-264000. SCHADE: Logchies doet er alles aan om de werkzaamheden zonder schade uit te voeren. Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade die is veroorzaakt door het niet opvolgen van onze aanwijzingen. SCHADEMELDING: Mocht er door de werkzaamheden toch schade zijn ontstaan dan kunt u dit binnen 48 uur schriftelijk melden bij Logchies én bij uw eigen verzekering. Graag voorzien van foto’s van de schade. U kunt uw schademelding sturen naar: info@logchies.nl, of opsturen naar Logchies renovatie en onderhoud, Postbus 505, 1940 AM Beverwijk.

Tevredenheidsenquête

Zeer
tevreden
Tevreden Zeer
ontevreden
Gelieve aan te klikken wat van toepassing is
Versturen
project
Staalmanpleinbuurt
plaats
Amsterdam
opdrachtgever
de Alliantie
grootte
160 woningen
duur
tot eind 2018
start
februari 2018